İstanbul
DOLAR32.4932
EURO35.0035
ALTIN2434.5

Metro Turizm Filosuna 30 Yeni Safir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Metro Turizm Filosuna 30 Yeni Safir
Abone ol
Temsa dev teslimatlarını sürdürüyor. Metro Turizm ile 100 Safir anlaşmasının ilk 30 adeti İzmir Otogarı’nda düzenlenen törenle teslim edildi.

İZOTAŞ’ta gerçekleşen törene Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Binali Yıldırım, TOFED Genel Başkanı Mehmet Erdoğan, Başkan Yardımcıları Hayati Uzun, Mustafa Özcan, Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız, Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Bölge Satış Yöneticileri İrfan Özsevim, Baybars Dağ, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yöneticisi Ebru Ersan, Metro Turizm çalışanları ile çok sayıda otobüsçü katıldı.

Metro Turizm filosunda 275 Safir, 175 Prestij

Törende ilk konuşmayı yapan Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Metro Turizm ile üç yıl önce başlayan işbirliğinin yeni bir halkasını yaşadıklarını belirterek, “Metro Holding’in çok değerli Yönetim Kurulu Başkanı sayın Galip Öztürk’ün üç yıl önce başlattığı yatırım hamlesinin bugün yeni bir halkasını sizlerle paylaşıyoruz. Bu halka neticesinde Metro Turizm bünyesinde 275 Safir ve 175 adette Prestij otobüsle Türkiye karayollarında hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Bu yarışta destekleri ile bizleri onurlandıran sayın Galip Öztürk ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi borç biliyoruz” dedi.

Karayolunda en güvenli taşıma sistemi D1 belgeli otobüsler

Törende konuşan TOFED Genel Başkanı Mehmet Erdoğan, 2003 yılında çıkan 4925 Karayolu Taşıma Kanunu yılında kontrol altına alınan sektörümüz bugün itibariyle şehirlerarası alanda D1 Belgeli 343 firma, 7850 otobüs ile D2 adıyla turizm grubunda ise 1515 şirket ve 34 bin otobüs ile hizmet veriliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz çalışma neticesinde kaza tutanaklarında belge türüne göre bir bölüm ayrıldı. 2013 yılında D1 belgeli otobüslerin karışmış olduğu kaza sayısı 398 ölü sayısı 49. Ama bu yıl çok talihsiz kazalarla başladık ama toplam Türkiye de sadece İstanbul Otogarından günlük 2 bin otobüs çıkış yapıyor. Bir günde 15 bin ayda 450 bin, yılda 5 milyonu aşkın otobüs seferi yapılıyor. Yıllık 200 milyon insanımız otobüslerle taşınıyor. İstatistikleri bakıldığında karayollarında en güvenli taşıma sistemi D1 belgeli otobüslerimizdir” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samsun Karadeniz’in Lojistik Üssü OlacakÖnceki Haber

Samsun Karadeniz’in Lojistik Üssü Olacak

Kamyon Pazarı %8 DaraldıSonraki Haber

Kamyon Pazarı %8 Daraldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar