darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3726
EURO34.9703
ALTIN2325.6

Metro Turizm Artık Çorum’da

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Metro Turizm Artık Çorum’da
Abone ol
Konfor ve teknoloji ile donatılmış genç filosu ile Metro Turizm Çorum satış ofisini açtı…

Gazi Caddesi üzerinde açılan Metro Turizm Çorum Satış Ofisi’nin açılışı Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Çakır, Genel Müdür Umut Kahraman, Pazarlama Müdürü Dinçer Yirmibeşoğlu  ve Samsun Bölge İşletmecisi Şenol Ayyıldız’ın katılımı ile gerçekleşti. Açılışta konuşma yapan Ertan Çakır, İç Anadolu’ya ulaşımda üs olarak kullanacakları yeni satış ofislerinin kendileri için stratejik öneme sahip olduğunu belirtti. Çakır “Karayolu taşımacılığı kullanım oranlarının yüksek olduğu Çorum için Metro Turizm, gerek teknolojik alt yapısıyla gerek kaliteli ve konforlu hizmetin verildiği otobüsleri ile Türkiye’nin dört bir yanına ulaşım sağlayacağız. 2.5 yaş ortalaması ile Türkiye’nin en genç filosuna sahibiz. Çorum hattında da yeni ve son model araçlarımız ile bölge halkına ve bölgeye gelen diğer tüm yolcularımıza konforlu ve güvenli yolculuk yapma imkânı sağlayacağız. En önemli özelliklerimizden biri olan kolay ulaşılabilir olma özelliğimizi Çorum’a da yansıtarak ilk etapta iki satış ofisi ile hizmet vermeye başladık.   ” dedi.

Bugüne kadar bölge şehirlerine düzenlenen seferler üzerinden ulaşılabilen Çorum’a artık direk seferler başlıyor… Öğrencisi, yaşlısı, emeklisi, askeri, turisti herkes Çorum’a Türkiye’nin dört bir yanından Metro Turizm ile direk olarak ulaşılabilir hale geldi… Açılışta konuşan Umut Kahraman “güçlü servis ağları ile Çorumluyu evinden alıp terminale, terminalden alıp evine kadar ulaştıracağız… Gerek servis yapımız gerek konforlu araçlarımızla Çorum’da da en çok tercih edilen firma olacağımıza eminiz. Günde ortalama 1.400 sefer yaparak yılda 20 milyondan fazla yolcu taşıyoruz. Hem sektörde en fazla noktaya ulaşan ve en geniş ağa sahip otobüs şirketiyiz, hem de Türkiye’nin en büyük ve en genç filosuna sahibiz. Türkiye’nin en çok yolcu taşıyan en büyük firması olmanın sorumluluğu ile hareket ediyoruz. Bizim için yolcumuzun kendini güvende ve mutlu hissetmesi çok önemli. Yolcularımıza, daha güvenli hizmet sunabilmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. ” dedi.

Ulaşım sektöründe yarattığı katma değeri, sektörü sürekli canlı tutarak da sağlayan Metro Turizm her yıl yaklaşık 30 milyon TL’lik filo yatırımı ile sektörün amiral gemisi. “Aklınızda neresi varsa oraya Metro var” sloganıyla yolcu taşıyan Metro Turizm, ciro büyüklüğü ve taşınan yolcu sayısı açısından Türkiye’nin en büyük karayolu yolcu taşıma şirketi… Metro Turizm, Türkiye’nin dört bir yanına bulunan 895 adet aktif acentesi ve yurt içi ve yurt dışı bilet satış ağıyla 77 kentte varlık gösteriyor. Metro Turizm; yaklaşık 15 bin çalışanı ve günlük 80 bin yolcu taşıma oranıyla sektör lideri.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nord Engineering, REW İstanbul Fuarı’ndaÖnceki Haber

Nord Engineering, REW İstanbul Fuarı’nda

Starpet’ten Yüzde 20’ye Varan İndirimSonraki Haber

Starpet’ten Yüzde 20’ye Varan İndirim

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar