darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3423
EURO35.1206
ALTIN2239.3

MERSİN ÜNİVERSİTESİ İLE TEMSA İŞBİRLİĞİ ÇERÇEVE PROTOKOLÜ İMZALADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN ÜNİVERSİTESİ İLE TEMSA İŞBİRLİĞİ ÇERÇEVE PROTOKOLÜ İMZALADI
Abone ol
İşbirliği çerçeve programı Başta AR-GE projeleri olmak üzere Üniversite - TEMSA İşbirliği’nin oluşturulması, Üniversitedeki teknolojiyi başta AR-GE projeleri olmak üzere TEMSA’ya bağlı birimlerine teknolojik ürünler, yenilikçi ürün, yeni bilgi üretme adına işbirlikleri oluşturulması, Yeni sistem, süreç ve uygulamalar geliştirmek veya mevcut olanları iyileştirmek adına ortak proje geliştirilmesi, TEMSA’nın AR-GE ihtiyaçları doğrultusunda yenilikçi programlar tasarlanmasını yönelik işbirliğini ve yöntemlerini belirleyen protokolü, Mersin Üniversitesi Rektörü Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Arslan, TEMSA Arge ve SSH Direktörü İbrahim Eserce imzaladı.

Mersin Üniversitesi Teknoloji Transferi Ofisi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen protokol törenine TEMSA Global Arge ve SSH Direktörü İbrahim Eserce , Ar-Ge Müdürü Murat Demirdüzen, Ürün Müdürü Mert Umut Özkaynak Mersin Üniversitesi Rektörü Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Arslan ve Mersin Üniversitesi Teknoloji Transferi Ofisi Proje Yürütücüsü Ayşegül Polat, Modül Koordinatörü Sertan Çevik ile ilgili öğretim üyeleri katıldı.

 

Yenilikçilk ve Girişimcilik Proje Çalışmaları Yapılacak.

İmzalanan protokolle, Mersin Üniversitesi ile TEMSA arasında Yenilikçilik ve Girişimcilik  için araştırmalara yönelik proje çalışmaları, projelere dayalı makale ve bildiri çalışmaları, ulusal veya uluslararası düzeyde deney yeteneği kazandıracak alt yapı çalışmaları, rutin deneylerin yapılması, karşılıklı eğitim semineri, konferans, tanıtım etkenliklerine yönelik çalışmalar yapılması ve personel değişimiyle istihdama yönelik işbirliği yapılacak.

 

Prof. Dr. Arslan: “Üniversite Sanayi İşbirliğine Türkiye’de Örnek Bir Protokol”

Protokol töreninde konuşan Mersin Üniversitesi Rektörü Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Arslan, TEMSA ve Mersin Üniversitesi işbirliğinin üniversite sanayi işbirliğine Türkiye de örnek olduğuna vurgu yaparak, “TEMSA ile işbirliğimizin uzun yıllar daha sürmesini temenni ediyorum.” dedi.

 

Eserce: “İşbirliğimiz Türkiye’ye Değer Katacak Projelerle Devam Edecek.”

TEMSA Arge ve SSH Direktörü İbrahim Eserce ise Mersin Üniversitesi ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Böyle güzide bir Üniversitenin yanıbaşımızda olması büyük bir şans, beraber projeler yapmaktan çok guruluyuz ve kendimizi şanslı görüyoruz. Umarım işbirliğimiz Türkiye’ye değer katacak projelerle devam eder.” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından taraflar protokol metnini imzaladı.

    

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
FORD TRUCKS İLE HER YÜKTE BİRLİKTEÖnceki Haber

FORD TRUCKS İLE HER YÜKTE BİRLİKTE

OTOKAR’IN KURUMSAL YÖNETİM NOTU 9.32’YE YÜKSELTİLDİ Sonraki Haber

OTOKAR’IN KURUMSAL YÖNETİM NOTU 9.32’YE...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar