İstanbul
DOLAR32.569
EURO34.9321
ALTIN2434.7

Mersin Akdeniz Oyunlarına Hazır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mersin Akdeniz Oyunlarına Hazır
Abone ol
Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Akdeniz Oyunları’nda kullanılacak olan spor tesislerine bağlanan yolların eksik kalan asfaltlama işlemini tamamladı.

Yapılan çalışmayla ilgili yazılı bir açıklama yapan Başkan Macit Özcan, “Kocavilayet yolu üzerinde bulunan Macit Özcan Spor Tesisleri’nin kuzeyinde yer alan ve normalde Karayolları Genel Müdürlüğü’nün sorumluluğunda bulunan caddenin asfaltlama ve kaldırım döşeme çalışmasını biz tamamladık. Spor Tesisleri’ne bağlanan ve Protokol Yolu olarak da adlandırılan bu caddeyi asfaltladık ve kaldırım çalışmalarını sona erdirdik. Şu an itibariyle, Akdeniz Oyunları için kullanılacak olan spor tesislerine bağlanan tüm yolların asfaltlama, ağaçlandırma, ışıklandırma ve kaldırım çalışmaları tamamlanmış durumdadır.” dedi.

Son 3 aydır Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı tüm ekiplerin tamamen Akdeniz Oyunları için açılan bağlantı yollarının asfaltlama ve kaldırım çalışmasına yoğunlaştığını kaydeden Başkan Macit Özcan,“Çok şükür bu süre içerisinde Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi zamanında yetiştirdik ve Akdeniz Oyunları’na 1-2 gün kala hazır hale getirdik. Bazı yolların açılması için gerekli olan istimlak bedelleri de dahil olmak üzere bu yollar için Belediye bütçesinden 10 milyon liranın üzerinde bir harcama yaptık ancak yeni açılan yollar ve Mersin’in bütün caddelerindeki asfaltın estetik görünümü, kentimize olumlu bir hava kattı.” dedi.

Mersin merkezindeki tüm ana cadde ve bulvarların asfaltlama, ağaçlandırma, ışıklandırma ve kaldırım çalışmalarının Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını sözlerine ekleyen Başkan Macit Özcan, ”Bugün itibariyle Mersin, modern Avrupa kentlerindeki caddelerin görünümünden farksızdır. Yapılan çalışma, Mersin’e ve Mersin insanına yakışan bir çalışma olmuştur. Akdeniz Oyunları sebebiyle özellikle Yenişehir’de yoğunlaşan çalışmalar, oyunların sona ermesiyle birlikte diğer ilçelere kaydırılacaktır.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GEFCO Türkiye, KYMCO Motor İle Sözleşme İmzaladıÖnceki Haber

GEFCO Türkiye, KYMCO Motor İle Sözleşme...

Pedallar Zirveye Doğru ÇevrildiSonraki Haber

Pedallar Zirveye Doğru Çevrildi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar