darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3404
EURO35.1706
ALTIN2240.9

MERCEDES-BENZ TÜRK İLK X-CLASS FİLO TESLİMATINI GERÇEKLEŞTİRDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERCEDES-BENZ TÜRK İLK X-CLASS FİLO TESLİMATINI GERÇEKLEŞTİRDİ
Abone ol
Filo satışlarına ara vermeden devam eden Mercedes-Benz Türk, Uçan Turizm’in sipariş ettiği 27 adetlik ilk X-Class filo teslimatını gerçekleştirdi. Uçan Turizm bu sayede X-Class filosuna sahip ilk şirket oldu.

Mercedes-Benz Türk, ilk olarak Uçan Turizm’e gerçekleştirdiği X-Class filo satışı ile filo teslimatlarına bir yenisini daha ekledi. Mersin merkezli; Adana, İzmir, Konya, Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Trabzon, Rize, Artvin, Afyon, Karaman ve Mersin bölgelerinde personel taşımacılığı, akaryakıt ve operasyonel araç kiralama alanlarında faaliyet gösteren Uçan Turizm, yeni araç alımında X-Class’ı tercih ederek seçimini bir kez daha Mercedes-Benz’den yana kullandı. Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Koluman Tarsus aracılığı ile gerçekleşen satışla Uçan Turizm, filosuna 27 adet X-Class ekledi ve ilk X-Class filosuna sahip şirket oldu.

Uçan Turizm, filosuna eklediği 27 adet X-Class aracı Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Koluman’ın Tarsus Şubesi’nde gerçekleşen törenle teslim aldı. Gerçekleştirilen teslimatla birlikte, Uçan Turizm’in Mercedes-Benz marka araç sayısı 52 adede yükseldi.

Teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz, Hafif Ticari Araçlar Satış Sonrası Hizmetler Grup Müdürü Soner Gönültaş, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Koluman Otomotiv İcra Kurulu Tarsus Şube Temsilcisi Bahattin Uzadalı, Koluman Tarsus Şube Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Altuğ Şakaklı, Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Uğur Zan, Mali ve İdari İşler Müdürü Ümit Yılmaz, Uçan Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Uçan ile Operasyonel Araç Kiralama Sorumlusu Süleyman Uçan katıldı.

Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz: “Uçan Turizm’e gerçekleştirdiğimiz 27 adetlik X-Class satışımız ile Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Grubu olarak filo satışlarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz. Bugün, burada hem Uçan Turizm’in filosunu genişletirken tercihini bir kez daha Mercedes-Benz yıldızından yana kullanmasının mutluluğunu hem de ilk X-Class filo teslimatımızı gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu teslimat, X-Class araçlarımızın hem özel hayatta hem de iş hayatında kullanılabileceğinin bir kanıtı niteliğindedir. Mercedes-Benz X-Class’ta müşterilerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulunduruyor ve bu kapsamda müşterilerimize 3 farklı donanım seviyesi sunuyoruz. Uçan Turizm, filosunda kullanacağı X-Class araçları seçerken güçlü karakteriyle iş amaçlı kullanıma da oldukça uygun olan X-Class Progressive donanım seviyesini tercih etti. Araç alımında Mercedes-Benz’i tercih ettikleri için Uçan Turizm’e ve bu satışın gerçekleştirilmesinde emeği olan Koluman Tarsus Şube’ye teşekkür ediyoruz.” dedi.

Uçan Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Uçan ise tören esnasında gösterdikleri ilgi için Mercedes-Benz Türk’e, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Koluman Tarsus Şube’ye ve sağlamış oldukları kredi imkânlarından dolayı Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’e teşekkürlerini iletti. Ayrıca Uçan; “Satın aldığımız araçlarımızı Afşin Elbistan Termik Santrali çalışmalarımızda kullanacağız; dolayısıyla satın alacağımız araçların son derece güçlü ve beklentilerimize cevap vermesi gerekiyordu. X-Class’ın iş amaçlı kullanıma da uygun olması, sağlamlık ve fonksiyonellik gerektiren işlerde idealliği, tarzı, konforu ve güvenlik donanımları ile çıtayı yukarıya çıkartması filomuzu büyütürken tercihimizin bir kez daha Mercedes-Benz’den yana olmasını sağladı. Filomuzu Mercedes-Benz marka araçlarla güçlendirmenin doğru bir yatırım olduğuna inanıyoruz ve işbirliğimizin artarak devam etmesini temenni ediyoruz.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TÜRKİYE OTOMOTİV SEKTÖRÜNDEKİ EN BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU BİR KEZ DAHA FORD OTOSAN Önceki Haber

TÜRKİYE OTOMOTİV SEKTÖRÜNDEKİ EN BÜYÜK S...

 SNH İNŞAAT’A VOLVO TRUCKS FH 750 6X4 TESLİMATI Sonraki Haber

SNH İNŞAAT’A VOLVO TRUCKS FH 750 6X4 TE...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar