İstanbul
DOLAR32.5858
EURO34.7475
ALTIN2489.0

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul
Abone ol
İstanbul’un en önemli moda etkinliği Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express için nefesler tutuldu. 7 Ekim Pazartesi günü başlayan defileler, moda konuşmaları ve renkli partilerle 5 gün boyunca moda severlere dopdolu bir program sunacak olan Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express, bu sezon Kuruçeşme Arena’da gerçekleşiyor.

Marka ve tasarımcıların İlkbahar/Yaz 2014 koleksiyonlarını sergileyecekleri hafta boyunca toplam 43 defile ve sunum izlenebilecek. 29 tasarımcının defile gerçekleştireceği Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express’de 11 tasarımcı ise Studio alanında özel sunumlar yapacak. Kuruçeşme Arena dışında da 3 marka ve tasarımcının özel defile ve etkinlikleri takip edilebilecek. Etkinlik takviminde, bu sezon ilk defa Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express’e katılacak olan yetenekli tasarımcılar da dikkat çekiyor.

New York, Miami, Berlin, Sidney, Moskova ve Tokyo Moda Haftaları ile Zürih ve Sidney Moda Günleri’nin isim sponsoru olan ve geçtiğimiz sezon bu şehirlerin arasına İstanbul’u da ekleyen Mercedes-Benz, Kuruçeşme Arena’daki etkinlik alanında kurulacak Mercedes-Benz Lounge’da davetlilerini ağırlayacak. Ayrıca lüks segmentin tartışmasız lideri olan yeni Mercedes-Benz S-Serisi de, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express boyunca Kuruçeşme Arena’da sergilenelerek modaseverler ile buluşacak.

Tamamen yenilenen S-Serisi, kendinden önceki her nesilde olduğu gibi, “dünyanın en iyi otomobili” ünvanını koruyarak, dünyanın dört bir yanında standartları yeniden belirliyor. Tasarımdaki mükemmellikle “Lüksün Ruhu”nu yansıtan yeni S-Serisi, dinamik görünümlü yapısı, geliştirilmiş güvenlik ve konfor donanımları ile dünyanın en başarılı lüks sedanı olma özelliğini daha da haklı kılıyor.

 

Mercedes Moda Tasarımcısının Defilesini Sunacak

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul Presented by American Express kapsamında Mercedes-Benz, tüm dünyada isim sponsorluğunu üstlendiği moda haftalarında olduğu gibi Türkiye’de de desteklemek üzere seçtiği moda tasarımcısının defilesini sunacak. Bu doğrultuda Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul Presented by American Express’te,  08 Ekim Salı günü saat 20.30’da “Mercedes-Benz presents Zeynep Tosun” defilesi podyumda olacak.

Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Rainer Genes, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul Presented by American Express ile ilgili heyecanını dile getirerek “Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul Presented by American Express ile yetenekli tasarımcılara kendilerini geliştirebilecekleri ve uluslararası arenaya koleksiyonlarını taşıyabilecekleri bir platform sağlayabildiğimiz için oldukça heyecanlıyız. Eminiz ki etkinlik, her sezon daha da güçlenerek İstanbul’un  uluslararası bir moda merkezi olarak konumlanmasında önemli rol üstlenecek. 7-11 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul Presented by American Express etkinliğinde tüm katılımcılarına şimdiden başarılar diliyoruz” şeklinde düşüncelerini paylaştı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray'a 300 Milyon Dolarlık YatırımÖnceki Haber

Aksaray'a 300 Milyon Dolarlık Yatırım

Lojistik Sektörü 3 Milyar Dolar KazanırSonraki Haber

Lojistik Sektörü 3 Milyar Dolar Kazanır

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar