darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3404
EURO35.1706
ALTIN2240.9

MEHMET MUŞ: SORUNLARIN TAKİPÇİSİYİM

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MEHMET MUŞ: SORUNLARIN TAKİPÇİSİYİM
Abone ol
Sektörün öncü firmalarından Ulaşım şirketler grubu ev sahipliğinde Şişli Cevahir Hotel konferans salonunda AK Parti grup başkanvekili İstanbul milletvekili Mehmet Muş ile İstanbul Özel Halk otobüsleri şirket yöneticileri bir araya geldi. TÖHOB’un talep ve iş takipçiliğindeki hassasiyetini öven Mehmet Muş, “TÖHOB Başkanı İsmail Yüksel’in aklıselime dayalı izlediği çözüm yolunda desteğim sürecek” dedi...

Toplantıya Ulaşım şirketler grubu Başkanı İsmail Purtuloğlu ve ekibi,Özulas A.Ş. Başkanı Göksel Ovacık ve yönetim kurulu, Yeni İstanbul A.Ş Başkanı Yalçın Beşir, Öztaş A.Ş Başkanı Mehmet Tekin, Mavi Marmara A.Ş Başkanı Ramazan Gürler, İstanbul Halk Ulaşım Başkanı Mustafa Altuntaş, Esnaf odası Başkanı İsmail Yüksel ile Ulaşım Sigorta davetlileri katıldı. Ulaşım şirketler grubu yönetim kurulu Başkanı İsmail Purtuloğlu\'nun toplantının anlam ve önemine binaen yaptığı açılış konuşmasından sonra söz alan AK Parti Grup başkanvekili Mehmet Muş,16 Nisan \'da yapılacak referandumun Türkiye\'nin geleceği için çok önemli olduğunu, Türkiye’nin çok güzel ve güçlü bir ülke olduğunu belirterek gereğinin yapılmasını istedi. 

 

Ulaşım Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Purtuloğlu yaptığı açılış konuşmasında İstanbul Milletvekili Ak Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş’a toplantıya katıldıkları için teşekkür ederek sektör olarak referandumda kendilerine olan desteklerini açıkladı. Konuşmasının ardından söz alan TÖHOB Başkanı İsmail Yüksel’de yaşanan ve geçilmeye çalışılan bu zor dönemden tüm özel halk otobüsçüler farkında olduğunu belirtti. Bu zor durumdan ötürü sektör ihtiyaçları konusunda diyaloğu asla elden bırakmadıklarına değinen Yüksel “ gelişimde hedeflenen noktaya ulaşmak ve yolcu memnuniyetini sağlamak için çözülmesini istediğimiz sorunları vekillerimize ve meclise ilettik. Bu konuda bize desteklerini asla esirgemeyen Mehmet Muş’a ayrıca teşekkür etmek isterim” dedi.

 

Düzenlenen toplantıda söz alan İstanbul Milletvekili Mehmet Muş; “özel halk otobüsü şirketlerinin bana yaptıkları ziyaretlerde KDV indirimi ve halk otobüslerine tanım hakkının yasal durumu iletildi. Bu konuda destek talebinde bulundular. Bu konuda Maliye Bakanı Naci Ağbal ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşmelerimiz oldu. görüşmelerimiz sektör adına gayet olumlu geçti. Geldiğimiz nokta itibari ile 8 Nisan’da Naci Ağbal ve 11 Nisan’da Süleyman Soylu İstanbul esnafımız ile birlikte olacak. Toplantı sonrasında da sayın bakanlarımız ile görüşmelerim olacak ve esnaf beklentilerini kendilerine yeniden ileteceğim. Bu sektörün sorunlarının geçmişte olduğu gibi bugünden sonra da takipçisi olmaya devam edeceğim. İnşallah güzel haberler ve neticeler çıkacaktır” dedi.

 

Ulaşım şirketler grubuna da bu anlamlı toplantıyı tertiplediği için teşekkür eden Muş referandum konusunda da esnaftan desteklerini beklediklerini açıkladı. Program sonunda Ulaşım şirketler grubu yönetim kurulu Başkanı İsmail Purtuloğlu ve Göksal Purtuloğlu tarafından AK Parti grup başkanvekili ve İstanbul milletvekili Mehmet Muş\'a Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın fotoğrafı bulunan bir tablo hediye edildi.

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
OY BİRLİĞİYLE BAŞKAN MEHMET ALBAYRAKÖnceki Haber

OY BİRLİĞİYLE BAŞKAN MEHMET ALBAYRAK

ALTUR, VOLKSWAGEN CRAFTER İLE BÜYÜMEYE DEVAM DEDİSonraki Haber

ALTUR, VOLKSWAGEN CRAFTER İLE BÜYÜMEYE D...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar