darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3201
EURO35.1033
ALTIN2298.6

MAN Sınıfının En Ekonomik Otobüsünü Türkiye’de Üretti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MAN Sınıfının En Ekonomik Otobüsünü Türkiye’de Üretti
Abone ol
Alman devi MAN, Ankara’daki fabrikasında yine çok iddialı ve yepyeni bir otobüs üretti.

Türkiye’deki  taşımacılık sektörünün ihtiyaçları dikkate alınarak yapılan çalışmalar sonunda üretilen NEOPLAN Tourliner EfficientLine, sınıfının en ekonomik otobüsü oldu. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Kazım Tuncay Bekiroğlu, “Yeni otobüsümüz, Türkiye koşulları için özel olarak tasarlandı. Müşterilerimiz yolcularına hem NEOPLAN prestijini yaşatacak, hem daha çok kazanacak” dedi.

3 asra yakın geçmişiyle dünyanın en köklü markalarından olan MAN, 1966 yılında Almanya dışında ilk fabrikasını kurduğu Türkiye’deki faaliyetlerine iddialı projelerle devam ediyor. Ağır ticari araç segmentinde Türkiye’de ulaştırma sektörünün gözdesi olan MAN, son modeli NEOPLAN Tourliner EfficientLine ile farkını bir kez daha ortaya koydu. Sektörün ihtiyaçlarının incelenmesiyle başlayan ve çok titiz uzun bir çalışmanın ardından imalatı tamamlanan NEOPLAN Tourliner EfficientLine otobüsler yollara çıktı.

Yakıt tüketimini minimuma indiren otomatikleştirilmiş şanzıman, verimi maksimuma çıkaran daha güçlü motor hacmi, çok daha hafif alüminyum alaşımlı özel jantlar, koyu yan camlar ile fark yaratan MAN NEOPLAN Tourliner Efficientline sınıfının en ekonomik aracı unvanını aldı.

Gazeteciler test etti

MAN, İstanbul’da düzenlediği organizasyonla yeni NEOPLAN Tourliner EfficientLine’ı gazetecilere tanıttı. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Kazım Tuncay Bekiroğlu  ile  Satış ve Pazarlama Direktörü Eren Gündüz’ün de aralarında bulunduğu yöneticilerin katıldığı program Tuzla’daki Autodrom’da gerçekleştirildi. Sektörün nabzını tutan gazeteciler MAN NEOPLAN Tourliner EfficientLine’i yakından inceleme ve özel pistte test etme imkanı buldu. MAN ve sektörle ilgili son gelişmelerin değerlendirildiği sohbetin ardından iftar yemeği yenildi.

Şimdilik sadece Türkiye’de

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Kazım Tuncay Bekiroğlu, “Yeni otobüsümüz, sektör oyuncularının tüm ihtiyaçları dikkate alınarak Türkiye koşulları için özel olarak tasarlandı” dedi. Bekiroğlu, “NEOPLAN Tourliner EfficientLine, şimdilik sadece Türkiye piyasasına sunulacak. MAN’ın sağlamlık ve mükemmeli yakalayan kalitesinin yanında işletme maliyetlerinin düşüklüğüyle öne çıkan bir model oldu. Müşterilerimiz yolcularına hem NEOPLAN prestijini yaşatacak, hem daha çok kazanacak” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pegasus Türkiye Kiteboard Ligi KurulduÖnceki Haber

Pegasus Türkiye Kiteboard Ligi Kuruldu

Allison Özel Halk Otobüsü İşletmecileri İle Buluştu!Sonraki Haber

Allison Özel Halk Otobüsü İşletmecileri...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar