İstanbul
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

MALATYA\'DA HALK OTOBÜSÇÜLERE EMANET

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MALATYA\'DA HALK OTOBÜSÇÜLERE EMANET
Abone ol
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından kent içi ulaşım kalitesinin artırılması amacıyla başlatılan dönüşüm projesi kapsamında, Battalgazi bölgesinde Özel Halk Otobüsleri seferlerine başlıyor.

Dönüşüm projesi kapsamında alımı gerçekleştirilen otobüsler için Malatya Büyükşehir Belediyesi önünde bir tören düzenlendi.

8 Şubat Pazartesi günü gerçekleştirilen araç teslim törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra Genel Sekreter Arif Emecen, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları MOTAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı, ISUZU Satış Pazarlama Direktörü Tunç Karabulut, ilgili şube müdürleri ile Halk Otobüsü esnafları katıldı.

Malatya’ya örnek olmasını umuyorum

Esnaflar adına bir konuşma yapan Mahmut Yavaş; “Özel Halk Otobüsü uygulaması Malatya’da bir ilk. Bizlere destek veren, bizlerle birlikte olan ve ulaşıma katkı yapan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Esnaflar olarak Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Battalgazi halkına daha güvenli ve sağlıklı bir ulaşım hizmeti vermenin çabası içerisinde olacağız. Battalgazi bölgesinde başlattığımız uygulamanın Malatya’ya örnek olmasını umuyorum” dedi.

Toplu taşımada kaliteli ve güvenli hizmet sunuyoruz

Güzel bir töreni gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise yaptığı konuşmada; “Büyükşehir ile birlikte toplu taşımada kaliteli, konforlu, sağlıklı ve hızlı bir ulaşımı hemşerilerimizin hizmetine sunmak için çalışmalar başlattık. Büyükşehir Belediyesi olarak MOTAŞ aracılığı ile toplu taşımayı daha ileri noktalara taşımak için otobüs filosunu yenilerken bir yandan da hem konforlu ve çevre dostu olan TRAMBÜS’ü Malatya’ya kazandırdık. Vatandaşlarımız tarafından yoğun olarak kullanılan TRAMBÜS’lerin sayılarını da artıracağız.

Alımı gerçekleştirilen otobüsler ile esnaflarımız Battalgazi bölgemizdeki 14 mahallede hizmet verecekler. Engellilere uygun olan bu otobüslerimizde vatandaşlarımız konforlu ve sağlıklı bir şekilde seyahat edebilecekler” dedi.

Vatandaşlarımızın memnuniyeti önemli

Büyükşehir Belediyesi ve MOTAŞ olarak kaliteli hizmet sunduklarını belirten Başkan Çakır, “Battalgazi bölgesinde başlatmış olduğumuz bu dönüşüm projesi ile birlikte esnaflarımızda aynı kalitede hizmet etme imkânına kavuşmuş oldu. Battalgazi bölgemizde 20 araçla hızlı, seri ve sefer sayıları artırılarak vatandaşlarımıza hizmet sunulacak. Vatandaşlarımızın memnuniyeti her şeyin başında gelmektedir. Vatandaşlarımızdan gelen her türlü öneri ve talebi dikkate alarak esnaflarımızla birlikte en güzel hizmeti sunmanın çabası içerisinde olacağız. Dönüşüm Projesinin esnaflarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah bol kazançlı bir süreç yaşarlar” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından ISUZU Satış Pazarlama Direktörü Tunç Karabulut tarafından sembolik anahtar Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a verildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TOPLU ULAŞIMDA FİYATLAR YENİDEN DÜZENLENDİÖnceki Haber

TOPLU ULAŞIMDA FİYATLAR YENİDEN DÜZENLEN...

BÜYÜKŞEHİR 26 YENİ OTOBÜSÜ HİZMETE SUNUYORSonraki Haber

BÜYÜKŞEHİR 26 YENİ OTOBÜSÜ HİZMETE SUNUY...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar