darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3718
EURO34.9866
ALTIN2325.7

LYS’de Başarıya Otomobil

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
LYS’de Başarıya Otomobil
Abone ol
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yayınladığı bir mesajla öğrencilere başarılar dileyerek ilk 100'e girecek Kocaelili öğrencilere sürpriz hediyeler olacağını söyledi

Çalışmanın önemine değindiği mesajında Başkan Karaosmanoğlu, lise dönemindeki dört yıllık çalışmalarının karşılığını alacak olan öğrencilerin başarıları için ailelerinin özveriyle çalıştığını hatırlattı.

GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI

Öğrencilerin gelecekleri açısından bu sınavın önemli bir kavşak olduğunu vurguladığı mesajında Başkan Karaosmanoğlu, “İlk sınavda başarı gösteren gençlerimizin bu sınavda da başarılı olacaklarına inanıyorum” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak sınav günlerinde rahat etmeleri için bir dizi tedbir aldıklarını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu Kocaelili hemşehrilerinden de, sınav günleri öğrencileri rahatsız edecek davranışlardan ve gereksiz gürültüden kaçınmaları çağrısında bulundu

BAŞARILARINIZLA MUTLU OLUYORUZ

Mesajında öğrencilere de seslenen Başkan Karaosmanoğlu, “Aileleriniz, sevdikleriniz sizden büyük başarılar bekliyor. Sizler de başarmak, istediğiniz okulu kazanmak için yıl boyunca çalıştınız, didindiniz. Artık bundan sonra; hiç heyecana kapılmadan, önünüze gelecek olan soruları cevaplamak kalıyor. Sizlerin bu sınavlarda başarılı olacağınıza inanıyorum. Sizlerin başarısı bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE SIFIR KM OTOMOBİL

Başkan Karaosmanoğlu, mesajında üniversite sınavında ilk yüze girerek bir lisans programına kaydını yaptıran Kocaelili öğrencilere verdiği otomobil sözünü de hatırlatarak; “Geçen senelerdeki ağabey ve ablalarınız gibi sizlere de vereceğimiz sıfır kilometre son model otomobilleriniz hazır. Yeter ki başarınızı gösterin. Başarı sizden, ödül bizden!” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Apaydın “Tatil Başlıyor, Trafik Kazalarına Dikkat”Önceki Haber

Apaydın “Tatil Başlıyor, Trafik Kazaları...

Kırşehir Yeni Terminaline Yakında KavuşacakSonraki Haber

Kırşehir Yeni Terminaline Yakında Kavuşa...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar