İstanbul
DOLAR32.6039
EURO34.7971
ALTIN2488.0

Londra’ya Seyahat Atlasjet İle Hem Keyifli Hem Kolay

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Londra’ya Seyahat Atlasjet İle Hem Keyifli Hem Kolay
Abone ol
Yolcusunu en çok seven havayolu Atlasjet, 2 Mayıs’tan itibaren İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Londra Luton Havalimanına seferler başlatacak. Uçuşlar Mayıs ayında haftada 4 sefer, Haziran ayından itibaren haftanın her günü, 200 koltuklu Airbus 321-200 ile karşılıklı olarak gerçekleştirilecek.

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan başlayan ve Londra Luton Havalimanı’na dört saat süren yolculuk boyunca Atlasjet, 77cm genişliğindeki koltukları ve nefis ikramları sayesinde konforlu bir yolculuk sunuyor olacak. EkonomiPlus bilet sahibi yolcular 20 kiloluk bagaj hakkı ve ücretsiz ikramlardan yararlanabilecek, arzu edenler Business Class’ın ayrıcalıklarından faydalanabilecek.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yolcuları uçaktan inmeden, Londra’ya kadar duraklamalı olarak uçabilecek.

Ayrıca Gaziantep, Antalya, İzmir, Tahran, Tiflis ve Nizhnekamsk dahil olmak üzere birçok noktaya İstanbul aktarmalı olarak uygun bekleme süreleriyle bağlantı verilecek.

Atlasjet Yer İşletme Başkanı Yüksel Atak konuyla ilgili bir açıklama yaparak, İstanbul ile Londra Luton Havalimanı arasında bu seferlerin başlamasından büyük mutluluk duyduklarını ve uzun süreli, başarılı bir işbirliği yaratacaklarına inandığını söyledi. Londra Luton Havalimanının, uygun konumu ve yüksek hizmet standartları itibarıyla, Atlasjet’in hizmet kalitesine alışık yolcular için tercih sebebi olacağına inandığını belirtti.

Londra Luton Havalimanı İş Geliştirme Direktörü Simon Harley ise Atlasjet’i ülkelerinde ağırlamak için sabırsızlandıklarını belirtti. Ayrıca Atlasjet’in kaliteli servis ve rekabetçi tarifeleri sayesinde İstanbul-Londra Luton uçuşlarının büyük başarı getireceğine emin olduklarının altını çizdi.

LutoN Havalimanı Londra şehir merkezine olan yakınlığı ve ulaşım kolaylığıyla özellikle sık seyahat eden yolcular için son derece avantajlı bir destinasyon. Şehrin merkezinden trenle sadece 25 dakikada ve diğer havalimanlarına göre en uygun bilet fiyatıyla ulaşılabilen Londra Luton Havalimanına ayrıca Midlands ve İngiltere’nin kuzeyinden de otobüslerle ulaşım da çok kolay.

Buna ilave olarak, havalimanı içindeki yolcu trafiğinin de çok iyi planlanmış ve düzenli olması sebebiyle, uçaktan indikten sonra çok hızlı bir şekilde çıkışa ulaşmak mümkündür.
Uçaktan indikten sonra, Londra şehir merkezindeki St Pancras International’a ulaşmak için Londra Luton Havalimanının açıkladığı süre 1 saat altındadır. Bagajsız yolcular bundan çok daha kısa sürede merkeze ulaşacaklardır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GEFCO Balkanlar Ve Ortadoğu Bölgesinden Sorumlu Yeni Direktör Pierre-Jean LorrainÖnceki Haber

GEFCO Balkanlar Ve Ortadoğu Bölgesinden...

Michelin Güvenlikten Ödün VermiyorSonraki Haber

Michelin Güvenlikten Ödün Vermiyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar