İstanbul
DOLAR32.5725
EURO34.9198
ALTIN2425.7

LOJİSTİK SEKTÖRÜNÜN E-BULUŞMA NOKTASI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
LOJİSTİK SEKTÖRÜNÜN E-BULUŞMA NOKTASI
Abone ol
Taşıyıcıları ve yük sahiplerini aracısız bir araya getiren Transportx.com Online Nakliye Platformu geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda kullanıcıları ile Logitrans Transport ve Lojistik fuarında buluştu. Kara, deniz ve hava yolu taşıyıcılarından sonra şimdide demiryolu taşıyıcıları ile yeni müşterileri sistem üzerinde buluşturmaya hazırlanan platform, hem web tabanlı sitesi hem de yakında markete çıkacak olan mobil uygulaması ile sektördeki payını pekiştirmeyi planlıyor.

Araç için yük, yük için araç sağlayan Transportx.com, nakliye sektörünün vazgeçilmez arama motoru olma yolunda hızla ilerliyor. Yeni üyelerinin tamamına bir aylık deneme süresi sunan site nakliye sektörünün tüm taraflarına ihtiyaçları için hızlı cevaplar veriyor.
18-20 Kasım 2015 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenmiş olan Uluslararası Logitrans Transport ve Lojistik Fuarı’na katılım gösteren Transportx.com’un Proje Koordinatörü Burcu Doğantekin, yapılan yenilikler ile birlikte fuardan beklentilerinin tamamının karşılandığını ifade ederek; “üç senedir aralıksız kalabalıklaşan ekibimiz ve büyüyen sistemimiz ile fuara katılıyoruz. Her sene bir önceki seneden daha iyi karşılanıyor ve daha hem yerel pazarda hem de hedef pazarlarımızda çok daha iyi tanınıyoruz. 2015 senesinde sistem yeniliklerinin yanında kullanıcı sayısı olarak birçok hedef baremi geride bıraktık. Şuanda kullanıcılarımızın artık her türlü taşımasına dair dile getirilen ihtiyaçlarına cevap verebiliyoruz. Logitrans Fuarı’na katılım ise bu gelişmelerin kullanıcılar üzerinde etkisini gözlemleyebildiğimiz, mevcut kullanıcılarımız ile fikir alışverişi yaparken aynı zamanda potansiyel kullanıcılarımız ile de tanışma imkânı sunan sektörde kuvvetli bir etkinlik” şeklinde konuştu.
Hava, deniz ve kara yolu taşıyıcılarının ve müşterilerin bir arada bulunduğu Transportx.com, tüm yeni üyelik başvuruları için bir aylık deneme süresi sunuyor. Yük ve boş araç ilanları ile tarafların ihtiyaçlarına hızlı çözümler bulan sisteme üyelik için www.transportx.com adresinden “online başvuru” alanı doldurularak sistem yöneticileri ile iletişime geçilebiliyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ENGELLİ DOSTU BİR FABRİKAÖnceki Haber

ENGELLİ DOSTU BİR FABRİKA

LOJİSTİK SEKTÖRÜNÜN E-BULUŞMA NOKTASISonraki Haber

LOJİSTİK SEKTÖRÜNÜN E-BULUŞMA NOKTASI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar