İstanbul
DOLAR32.5398
EURO34.871
ALTIN2479.1

Küçük Otobüste Yeni Oyuncu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Küçük Otobüste Yeni Oyuncu
Abone ol
Otokar 50. yılında servis ve kısa mesafe taşımacılığına yönelik yeni bir küçük otobüs serisini pazara sunuyor. Otokar TEMPO, düşük yakıt tüketimi ile küçük otobüs kullanıcılarına kazançta yeni bir tempo sunuyor.

Koç Topluluğu şirketi Otokar, kuruluşunun 50. yılında ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Ticari araç alanında 5.8 metreden, 12 metrelik otobüslere, hafif kamyondan treylere kadar geniş bir ürün yelpazesi ile faaliyet gösteren Otokar, servis ve kısa mesafe taşımacılığı alanında uzun yıllardır pazar lideri olan ve Türkiye’nin en çok tercih edilen küçük otobüsleri Sultan’ın yanına yeni TEMPO’yu da ekliyor.

1963 yılında başladığı yolculuğuna bugün fikri mülkiyet hakları kendisine ait ürünlerle 5 kıtada 60’dan fazla ülkede ürünleri kullanılan yüzde yüz yerli sermayeli birdünya şirketi olarak devam eden Otokar, üç yıldır Türkiye’nin 25 kişi ve üstü kapasiteli yolcu otobüslerindepazar lideri olarak faaliyet gösteriyor. Otokar, lideri olduğu küçük otobüs segmentinde, Sultan serisinin yanına eklediği yeni TEMPO serisi ile servis ve kısa mesafe taşımacılığı alanında ürün ailesini genişletiyor.

50 yıl önce başlayan otobüs yolculuğumuzda bugün yine ilkleri ve enleri yaratıyoruz

TEMPO için düzenlenen tanıtım etkinliğinde konuşma yapan Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, “Türkiye’nin en çok tercih edilen otobüs markası Otokar olarak 50 yıldır hiç durmadan çalışıyor, üretiyor, birçok başarılı işe imzamızı atıyoruz. Otokar, bugün kurucusundan aldığı cesaretinden ve Koç Grubundan aldığı azminden hiçbir şey kaybetmeden yoluna devam ediyor. Türkiye’de ve dünyada milyonlarca kişinin hayatına etki ediyor, onları en iyi şekilde taşımak ve ulaştırmak için hiç durmadan çalışıyor. 50 yıl önce başlayan otobüs yolculuğumuzda bugün yine ilkleri ve enleri yaratıyor, Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesi ile her türü taşımacılık ihtiyacını karşılıyoruz. Bu doğrultuda genişlettiğimiz ürün gamımıza yeni bir araç eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni küçük otobüs serimiz TEMPO, müşteri beklenti ve talepleri doğrultusunda servis ve kısa mesafe taşımacılığı alanına hareket getirmeyi hedefliyor.” dedi.

Otokar TEMPO ile ilgili detaylı bilgi veren Akgül, “Yeni küçük otobüs serimiz TEMPO düşük yakıt tüketimi ve performansı ile ön plana çıkıyor. Servis ve kısa mesafe taşımacılığı için TEMPO’yu kullanıcılarımızın taleplerinden yola çıkarak tasarladık. Taşımacılıktaki temel konfor ihtiyaçlarına odaklanan yeni küçük otobüsümüz TEMPO; düşük yakıt tüketimi, düşük işletme giderleri ve hesaplı satınalma fiyatı ile dikkat çekiyor. Güvenlik ve dayanıklılıkta ise Otokar standartlarını taşıyan TEMPO’nun üç yıldır sürdürdüğümüz pazar liderliğimizi devam ettirmede önemli rol oynayacağını düşünüyoruz.” dedi.

Yeni TEMPO estetik gövde yapısı, düşük maliyetleri ile ideal bir servis otobüsü…

Estetik ön ve arka yüz, geniş görüş açılı dış aynalar, modern tasarım, halojen ön farlar, sis farları ve estetik stop lambaları ile yepyeni bir dış tasarıma sahip TEMPO’da yükseltilmiş yan ve arka spoiler ile klima görüntüsü saklanıyor. Güçlü, uzun ömürlü ve ekonomik motoru ile rakiplerinden farklılaşan yeni TEMPO,  160 beygirlik ve 450 NM’lik yüksek torklu motoru ile rampaları da zorlanmadan tırmanıyor. Hafif ve aerodinamik gövdesi, optimize edilmiş güç paketi ile mükemmel bir yakıt ekonomisi sunan TEMPO, kullanıcıların daha hesaplı araç talebine hitap ediyor.

TEMPO’da yol tutuşu ve güvenlik maksimumda...

Sınıfındaki en iyi minimum dönüş yarıçapı ile dar alanlarda üstün manevra yeteneğine sahip TEMPO, aynı zamanda mükemmel yol tutuşu ile de güvenlik sağlıyor. TEMPO’da Tam Havalı Fren Sistemi, Ön ve Arka Disk Frenler, Motor Freni, İmdat Freni, Viraj Denge Kolları ve ABS ile güvenlik seviyesi en üst sınırlara taşınıyor.

Yeni TEMPO iç tasarımı ile de farklılaşıyor. Yüksek tavanlı ve geniş iç tasarımlı TEMPO, ferah bir yolculuk sunuyor. TEMPO’da havalı sürücü koltuğu ve ayarlanabilir direksiyonu ile yolculuklar sürücüler için de çok rahat ve konforlu bir hale geliyor. TEMPO’nun geniş diz mesafesi ve modern tasarımlı yolcu koltukları da konforu artırıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Yelken Sporlarının Yeni Adresi Aliağa Olacak”Önceki Haber

“Yelken Sporlarının Yeni Adresi Aliağa O...

Yeni Proton Prevé HBSonraki Haber

Yeni Proton Prevé HB

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar