darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3379
EURO35.2197
ALTIN2247.4

Körfez'de Rekabetin Adı VOLKICAR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Körfez'de Rekabetin Adı VOLKICAR
Abone ol
Lassa V1 Challenge sezonunda dördüncü yarış, 28 Eylül Pazar günü Körfez Pisti’nde düzenlenecek. Artan şampiyonluk mücadelesinin heyecanı, aynı anda start alacak 20 VOLKICAR ile tavan yapacak.

İlk üç yarış sonrası son şampiyon Can Tolon ile ilk şampiyon Burak Çukurova arasında sadece 3 puan var. Üçüncülük mücadelesi ise Franke pilotu Göksun Erkek ile MANN-FILTER pilotu Koray Muratoğlu arasında geçiyor ve her iki pilot da sezon finali öncesi puan avantajı yakalamak istiyor.

Körfez Pisti’nde Ümit Erdim Ev Sahipliği Yapacak

Yarışta en büyük seyirci desteğini bu sene ilk kez Lasa V1’de yarışmaya başlayan Ümit Erdim bekliyor. Ekranların sevilen yüzü İzmit’li pilot Erdim, sezon başından beri her yarış performansını biraz daha ilerletiyor ve kendi evindeki yarışta üst sıralarda yer almak istiyor. VOLKICAR’ın sesi Körfez yarış Pisti’nde öğlen saatlerinden itibaren duyulmaya başlayacak. Sıralama turlarının ardından koşulacak iki yarış genel klasmanı oluşturacak. İkinci yarışta ilk 12 pilotun tersten sıralanması uygulaması bu yarışta da uygulanacak ve heyecanı arttıracak. Kadın pilotlarda Didem Kargın üç yarışlık birincilik serisini devam ettirmek isterken, 40 yaş üstü pilotların kategorisi Master Cup pilotları hem kendi gruplarını hem de genel klasmanın üst sıralarını zorlayacaklar.

NTV Spor Ekranları VOLKICAR ile Renkleniyor

Lassa’nın bu sene ismini verdiği V1 Challenge şampiyonası 4. senesinde NTV Spor’dan canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Hem yarış tutkunları hem de spor sevenler için vazgeçilmez hale gelen yarışlar, piste gelemeyenleri ekran başına bağlıyor. 15:30’da başlayacak canlı yayında önceki yarışlardan güzel görüntüler ve özel röportajlar yer alacak. Yarış sonunda birinci gelen pilot 6.000 TL, ikinci 4.000 TL ve üçüncü 2.000TL kazanacak.

Şampiyona ile ilgili bilgilere www.v1challenge.net sitesinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

LASSA V1 CHALLENGE 2014 YARIŞ TAKVİMİ

1

29 HAZİRAN

İZMİR PİST

2

30 AĞUSTOS

İZMİR PİST

3

07 EYLÜL

AYDIN

4

28 EYLÜL

KÖRFEZ PİST

5

26 EKİM

İSTANBUL

6

09 KASIM

TARSUS


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Moto Guzzi’nin Tarihi Fabrikası 10 Bin Motosiklet Tutkununu AğırladıÖnceki Haber

Moto Guzzi’nin Tarihi Fabrikası 10 Bin M...

TCDD Berlin Innotrans Fuarı’ındaSonraki Haber

TCDD Berlin Innotrans Fuarı’ında

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar