İstanbul
DOLAR32.6107
EURO34.7852
ALTIN2418.1

KONSEY TOPLANDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KONSEY TOPLANDI
Abone ol
Konsey üyesi GO bayileri ve GO yönetim ekibinin yer aldığı II. Dönem I. Bayi Konseyi, 17 Aralık 2015 Perşembe günü The St. Regis İstanbul Otel’de düzenlendi.

Akaryakıt sektörünün fark yaratan markası GO, faaliyete geçtiği günden bu yana yönetim ve karar aşamalarında bayilerine söz hakkı tanıyacağının sözünü verdi. GO tarafından, tüm GO bayilerini temsilen coğrafi dağılım esasına göre belirlenen konsey üyesi GO bayileri ve GO yönetim ekibinin yer aldığı II. Dönem I. Bayi Konseyi, 17 Aralık 2015 Perşembe günü The St. Regis İstanbul Otel’de düzenlendi.

 

GO bayilerini yeni dönemde temsil edecek üyelerin ilk kez katılımıyla düzenlenen GO Bayi Konseyi’ne, İpragaz CEO’su Selim Şiper ve Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay’ın yanı sıra GO yöneticileri de ev sahipliği yaptılar.

 

İpragaz CEO’su Selim Şiper, konseyde yaptığı konuşmada kurulduğu ilk günden bu yana İpragaz’ın geleneksel olarak bayi öncelikli bir yaklaşım sergilediğini hatırlatarak; “Bizler, geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de bayi odaklı anlayışımızı koruyacağız. Yine bu yaklaşımımızla GO’yu ilk kurgularken, Türkiye’de hiçbir sektörde benzeri bulunmayan Bayi Dostu – BADO felsefesini geliştirdik, benimsedik. Hem şirket, hem de bayi olarak Bayi Konseyi’nden elde ettiğimiz fayda, yakaladığımız başarı örnek oldu. Şimdi birçok firmada, birçok sektörde benzer uygulamaların dahil edildiğini görüyoruz. GO Bayi Konseyi’nde bugüne kadar elde edilen başarılı sonuçların, yeni dönemdeki siz değerli bayi temsilcilerimizle birlikte çok daha üst seviyelere taşınacağına inancım tamdır” dedi.

 

Önemli katkılarından dolayı ilk dönem GO Bayi Konseyi’nde görev alan ilk dönem temsilcilerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay da, “Sektörün genç ve dinamik markası GO, sizlerin de bildiği gibi birçok özgün özelliğe sahip. Ancak bunlardan belki de en önemlisi, bayilerimize yönetimsel süreçlerde söz hakkı tanıyan ve adil paylaşım sunan BADO felsefesidir. GO Bayi Konseyi altında yaptığımız çalışmaların, sizlerle birlikte oluşturduğumuz sinerjinin ve yaratılan katma değerin, kazanımların büyük etkisi oldu. Bir yandan bayi sayımız her geçen gün artarken, diğer yandan GO Bayi Konseyi’nin bu yeni döneminde siz değerli yeni bayi temsilcilerimizle bir arada olmaktan, önemli çalışmalara birlikte imza atacak olmaktan duyduğum heyecan ve mutluluğu belirtmek isterim. GO Bayi Konseyi’ne dolayısıyla GO yönetimine hoş geldiniz” diyerek, GO Bayi Konseyi’nin ikinci döneminin de hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

 

Toplantının ilk kısmında, öncelikle bir önceki bayi konseyi kararları ve bu kararlar ile ilgili gelişmeler paylaşılarak, genel olarak durum değerlendirmesi yapıldı, uygulamalar ve sonuçlar ele alındı. Sonrasında, dünyada ve Türkiye’de yaşanan gelişmeler ışığında akaryakıt sektörü, ekonomik trendler değerlendirilirken, sektör ve pazardaki güncel durum ve ileriki dönemde karşılaşılabilecek gelişmeler üzerinde duruldu. Genel olarak 2015 yılı değerlendirmesi ile GO markasının hedeflediği noktaya ulaşması için 2016 yılında odaklanılması gereken noktalar ve aksiyon planları değerlendirildi.

 

İnteraktif bir şekilde sürdürülen toplantının ikinci yarısı ise bayi görüş ve önerilerinin paylaşıldığı ve gelişime açık alanların belirlendiği “Ben Olsaydım” adlı serbest forum ile tamamlandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TRANSİST FUARI’NDA TEMSA RÜZGARI ESTİÖnceki Haber

TRANSİST FUARI’NDA TEMSA RÜZGARI ESTİ

DÖNÜŞÜMÜN LİDERİ KARSANSonraki Haber

DÖNÜŞÜMÜN LİDERİ KARSAN

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar