İstanbul
DOLAR32.5897
EURO34.8721
ALTIN2499.1

Kocaeli’ye 36 Adet KENT Otobüs

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kocaeli’ye 36 Adet KENT Otobüs
Abone ol
Otokar, Kocaeli Belediyesine 20 ve Kocaeli Özel Halk Otobüsçülerine 16 otobüs teslim etti.

Kocaeli Belediyesi ve Özel Halk Otobüsçüleri tarafından alınan araçları Otokar, İzmit Perşembe Pazarı alanında düzenlenen törenle teslim etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, kooperatif yetkilileri ve Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül’ün katıldığı törende Otokar, Kocaeli Belediyesine 20 adet, Özel Halk Otobüsçülerine ise 16 adet olmak üzere toplamda 36 adet KENT LF otobüs teslimatı gerçekleştirdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, "Kocaeli şehrimizin toplu taşımada dönüşüm yönünde attığı adımlara Otokar olarak eşlik etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Kocaeli’nin modern, verimli, enerji tasarrufu sağlayan ve çevreci araçlar ile toplu taşımacılık alanında attığı bu önemli adım diğer belediyelere de örnek olacaktır. KENT otobüslerimizin bu güzel şehri daha da güzelleştireceğine inanıyorum. 36 adet KENT’i Kocaelilere teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kocaeli halkının ve Kocaeli Belediyesinin ve Özel Halk Otobüsçülerinin bizlere göstermiş olduğu güven için çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

KENT otobüslerinin özellikleriyle ilgili de bilgi veren Akgül, şunları kaydetti:

"Bugün Kocaeli halkının kullanımına sunulan 36 adet KENT otobüs, sadece Türkiye’de değil Avrupa başta olmak üzere yurtdışında da toplu taşımacılıkta kullanılan, tasarım ödüllü bir otobüs. Araçlarımız çevreciliği, modern görünümü, yüksek taşıma kapasitesi ve düşük işletme maliyetleri ile İzmit gibi modern bir kente yakışır niteliklere sahip. Otokar olarak, KENT otobüslerimiz ile Kocaeli halkına hizmet edecek olmaktan dolayı gurur ve mutluluk duyuyoruz. Yeni otobüslerimizin Kocaeli halkına hayırlı olmasını diliyoruz


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Mini Metro” Metro Ağına BağlanıyorÖnceki Haber

“Mini Metro” Metro Ağına Bağlanıyor

Toyota Türkiye'den Okullara Ekipman DesteğiSonraki Haber

Toyota Türkiye'den Okullara Ekipman Dest...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar