darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3327
EURO35.0641
ALTIN2285.6

KOCAELİ\'DE ÖNCE YOLCU MEMNUNİYETİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KOCAELİ\'DE ÖNCE YOLCU MEMNUNİYETİ
Abone ol
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil otobüsleri hafta başından bu yana yolcu taşımacılığına başladı. Yeni alınan 197 adet aracın yanı sıra 18 adet körüklü araçla birlikte Kocaeli halkına toplu taşımada hizmet vermeye başlayan Ulaşım Park A.Ş.’nin genel müdürü Yasin Özlü, ilk günden itibaren yolcu memnuniyetini yerinde görmek için otobüslerde yolculuk ediyor. Araca binen yolcuları çikolatayla karşılayan Genel Müdür Özlü, Kocaeli halkının yeni otobüslerden memnuniyetinin üst düzeyde olduğunu söylüyor.

Büyükşehir Belediyesi, hafta başından bu yana Ulaşım Park A.Ş. ve Toplu Taşıma Daire Başkanlığı bünyesinde 93 hatta 249 otobüsle Kocaeli halkına konforlu, huzurlu ve güvenli taşımacılık hizmeti sunuyor. Doğalgazlı, çevreci, kütüphaneli ve bisiklet aparatlı otobüsler, ilk günden itibaren Kocaeli halkından tam not aldı. Bu memnuniyeti yerinde görmek isteyen Ulaşım Park A.Ş. Genel Müdürü Özlü, hafta başından bu yana her gün otobüslerle yolculuk ediyor, yolcuların istek ve önerilerini dinliyor.

ÖZLÜ: MÜŞTERİ DEĞİL, MİSAFİRİMİZSİNİZ

Büyükşehir iştiraklerinden Ulaşım Park A.Ş’nin ilk günden itibaren üst düzey yolcu memnuniyeti için yola çıktığını ifade eden Genel Müdür Özlü, otobüse binen 7’den 77’ye tüm yolcuları çikolata ikram ederek karşılıyor. ‘’Yolcularımızı müşteri olarak değil, misafirimiz olarak görüyoruz’’ diyen Genel Müdür Özlü, her gün araçlara binerek vatandaşın taleplerini ve görüşlerini alıyor.

KENT KART BASTI

Genel Müdür Özlü, göreve geldikten sonra kendisini ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun, “Arabaya binmeden, vatandaşı dinlemeden genel müdür olunmaz” nasihati üzerine her gün otobüslerle yolculuk ettiğini söyledi. Cumhuriyet Parkı’ndan Yenikent aracına Kent Kart basarak binen Genel Müdür Özlü, ardından Orduevi’nden Yuvam Akarca’ya yolculuk etti.

Yol boyunca her yaştan yolcuyla yakından ilgilenen ve samimi bir atmosferde sohbet eden Genel Müdür Özlü, “Yolcu sayısı yüzümüzü güldürüyor. Daha önce taşıdığımız yolcuların iki katından fazlasını ilk bir haftada taşımaya başladık. Her gün başka bir yerde araca biniyorum. Bazen duraklarda kontrolleri yapıyorum. Biz vatandaşların taleplerini alarak üzerinde çalışıyoruz” dedi.

YOLCULARDAN BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

Genel Müdür Özlü’ye hatlar ve araçlarla ilgili öneri ve dileklerini ileten yolcular ise yeni nesil otobüslerden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Büyükşehir’in araçlarıyla güvenli ve rahat bir şekilde yolculuk ettiklerini ifade eden vatandaşlar, ‘’Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ile ulaşımda hizmet eden herkese teşekkür ediyoruz. Belediyemizin otobüslerinden çok memnunuz. Bu otobüsler geniş, ferah ve çok modern’’ ifadesini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EGO BÜYÜYORÖnceki Haber

EGO BÜYÜYOR

ANADOLU YAKASI’NA \"PERON KAPILI\" METROSonraki Haber

ANADOLU YAKASI’NA \"PERON KAPILI\" METRO

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar