darussafaka
İstanbul
DOLAR32.334
EURO35.0886
ALTIN2296.2

Kiler’in Tercihi Ford Cargo Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kiler’in Tercihi Ford Cargo Oldu
Abone ol
Perakende, inşaat, turizm ve enerji gibi birçok farklı sektöre hizmet sunan Kiler Holding, filosunu Ford Cargo’lar ile genişletiyor.

32 ilde faaliyet gösteren Kiler, mevcut 171 mağazasını 200’e çıkartmayı hedeflerken, tercihi Ford Cargo yol kamyonları oldu. Nisan ve Mayıs aylarında toplam 12 adet 2526 yol kamyonu teslim alan holdingin filosunda 40 adet Ford Cargo bulunuyor. Ford Cargo’ları Ford Otosan Kamyon Bölge Müdürü M. Caner Sinanoğlu, Kiler İdari İşler ve Satınalma Müdürü Cemal Dilmaç’a teslim etti. Teslimat törenine Çetaş Tic.Vas Genel Müdürü Serhan Işıldar da katıldı.

Törende bir konuşma yapan Cemal Dilmaç, birçok farklı sektörde hizmet verdiklerini ve her sektörde en önemli parametrenin kalite olduğunu dile getirerek, “Müşterilere daha yüksek kalite sunmak için daha yüksek kalitede hizmet almamız gerekiyor. Bizler daha da büyümeyi hedeflediğimiz bu dönemde tercihimizi bu yüzden Ford Cargo’dan yana yaptık.

Ford Otosan Kamyon Bölge Müdürü M. Caner Sinanoğlu da törende bir konuşma yaptı. Farklı sektöre hizmet veren ve büyümeyi hedefleyen firmaların tercihi olmanın oldukça önemli olduğunu belirten Sinanoğlu, “Türkiye pazarının en çok tercih edilen 6x2 aracı 2526, uygun işletme ekonomisi ile lojistik sektörünün ilk tercihi olmaya devam ediyor. Ford Otosan olarak bundan gurur duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

Ford Cargo’lar 50 ülkeye ihraç ediliyor

Ford Cargo’lar, 1,1 milyon m2’lik alana sahip olan Ford Otosan İnönü Fabrikası’nda üretiliyor. Yurtiçinde 30 yetkili satıcı, yurtdışında 20 distribütör ile müşterilere ulaşırken; Rusya, Türki Cumhuriyetleri, Doğu Avrupa, Afrika ve Ortadoğu’da 50’ye yakın ülkeye ihraç ediliyor.

1500 kişiye istihdam sağlayan Ford Otosan İnönü Fabrikası’nda aynı zamanda Euro 5 normlarına uygun, çevre dostu Ecotorq motor üretimi yapılıyor. 7,3 lt ve 9 lt silindir hacminde 260PS/320PS/360PS/380 PS güce sahip motorlar yüzde yüz Türk işgücüyle, yüzde yüz yerli üretiliyor. Türkiye’nin kendi markasıyla kendi motorunu üreten tek kamyon markası olan Ford Cargo, yüzde 70 yerlilik oranı ile Türkiye ekonomisine yüksek katma değer sağlıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GEFCO Anında Teklif SistemiÖnceki Haber

GEFCO Anında Teklif Sistemi

Otokar Atlas Tanıtımları Devam EdiyorSonraki Haber

Otokar Atlas Tanıtımları Devam Ediyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar