darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3712
EURO34.9785
ALTIN2325.5

Kentine Güvenen Kentler Buluşmasının Gözdesi Eskişehir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kentine Güvenen Kentler Buluşmasının Gözdesi Eskişehir
Abone ol
Yurt genelindeki sosyal demokrat belediyelerin hizmet ve projelerini tanıttıkları “Kentine Güvenen Kentler Buluşması” İstanbul CNR EXPO Fuar alanında başladı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi’nin de yer aldığı etkinliğin açılışında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başkan Büyükerşen’den ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden övgüyle söz etti.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Kentine Güvenen Kentler Buluşmasında kurduğu projeler standı büyük ilgi görüyor. Stantta heykellerden gondollara, şehir mobilyalarından Kalabak Suyu’na Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri sergileniyor.

Cumhuriyet Halk Partili, Büyükşehir, İl ve İlçe belediyelerinin hizmet ve projelerini tanıttıkları “Kentine Güvenen Kentler” etkinliği İstanbul’da başladı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin de katıldığı ve sosyal demokrat belediyelerin örnek projelerinin 2 Haziran’a kadar görülebileceği CNR EXPO Fuar alanındaki etkinliğin açılışını Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptı. Kılıçdaroğlu, açılış konuşmasında Eskişehir’de Büyükşehir Belediyesinin yaptığı başarılı çalışmaları vurgulayarak, Başkan Büyükerşen’i hizmetlerinden dolayı kutladı.

Kılıçdaroğlu, diğer CHP’li belediye başkanları gibi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in de örnek ve kendisini kanıtlamış bir belediye başkanı olduğunu, uzun yıllara dayanan çalışma yaşamında tek bir lekenin dahi bulunmadığını kaydetti.

Büyükerşen'in, birçok sosyal demokrat belediye başkanıyla benzer bir durumla karşı karşıya kaldığını aktaran Kılıçdaroğlu, "Ankara'daki odaklar - onların kimler olduğunu biliyorsunuz - baktılar ki büyükşehiri bütünşehir yapıyoruz yine de Eskişehir'i Yılmaz hocadan alamıyoruz. İzmir'deki ve diğer CHP’li belediyelere yapılan operasyonun benzerini Eskişehir'de yapalım diye yola çıktılar. Orada sabahın köründe evler basıldı, insanlar gözaltına alındı, tutuklamalar oldu ama Eskişehir'in cevabı daha fazla çalışmak oldu. Türkiye'nin bütün kentlerinden insanlar, Eskişehir'e gezmeye geliyorlar. Eskişehir'in esnafı kazanıyor, Eskişehir kazanıyor. Bunu yaratan, bozkırın ortasında çağdaş bir kenti yaratan insandır Yılmaz Büyükerşen. Onu da yürekten kutluyorum."  dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ağır Vasıtaya Özel YolÖnceki Haber

Ağır Vasıtaya Özel Yol

Teleferikte Önemli Bir MisafirSonraki Haber

Teleferikte Önemli Bir Misafir

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar