darussafaka
İstanbul
DOLAR32.339
EURO35.1931
ALTIN2245.7

Kazanan Tekirdağ Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kazanan Tekirdağ Oldu
Abone ol
Tekirdağ Şehiriçi Ulaşım İhalesi’ni kazanarak TUREX’in ildeki saltanatına son veren TETAŞ’ın Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Küçükmidil “İhaleyi kazanan sadece bizler olmadık. Kazanan Tekirdağ oldu. Kazanan Tekirdağ Esnafı oldu.” dedi.

Tekirdağ Şehiriçi Ulaşım İhalesi’ni kazanarak TUREX’in ildeki yedi yıllık varlığına son veren TETAŞ’ın Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Küçükmidil Tekirdağ’ın yerlisi. Minibüsçülük işiyle de uğraşan Küçükmidil aynı zamanda Tekirdağ Şoförler Odası Genel Sekreteri. Küçükmidil ile ildeki son durumu ve gelecek planlarını sorduk.

 

İhale hakkında biraz bilgi verir misiniz?

Tekirdağ Şehiriçi Ulaşım İhalesi’ne toplam 8 firma girdi. Son aşamaya 3 firma kaldı. Açık artırmaya geçlilikten sonra bir firma daha çekildi yarıştan ve 20 milyon 850 bin TL +KDV rakamıyla biz galip çıktık. Yedi Yıllık bir anlaşma imzaladık. Kazanan Tekirdağ oldu. Kazanan Tekirdağ esnafı oldu. Bu işi yapan bir esnaf olduğum için alt yapım var. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz.

 

‘Araçlarımızın Tamamı 2013 Model’

 

Yeni yapılanmanız nasıl olacak? Ne gibi yatırımlar içerisinde olacaksınız?

Yedi yıllık bir sözleşme imzaladık bu işin altından alnımızın akıyla çıkacağımızdan şüphemiz yok. Şuan için amacımız mevcut çalışmayı görmek. 40 araçla bu işin yapılabileceği düşünülüyordu. Bizim 70 adet aracımız var ve 16 hatta ekstra hizmet vereceğiz. Ana arterlerin yanı sıra ara sokaklarda da çalışacağız Araçlarımızın tamamı 2013 model sıfır kilometre, özürlü rampalı, 30 oturak 60 ayakta yolcu kapasiteli ve son teknolojik donanımıyla düzenlenmiş araçlardır. Tekirdağ’da herkese ulaşmayı hedefliyoruz. Araç sayımız 1 -1,5 yıl yeterli gelecektir. İlerleyen zamanda şartlar el verirse araç artırımına gidebiliriz. Mevcut durumda her yıl 5 araç arttırılabilir. ihtiyaç duyulursa zaman içinde yolcu potansiyeline bağlı olarak araçları büyütebiliriz.

 

‘Halk otobüsçüsünün sorunları artık bizim sorunumuz haline gelecek’

 

İhaleyi aldıktan sonra Tekirdağlıların size yaklaşımı nasıl oldu?

 

Biz ihaleyi aldığımız zaman insanlarımız da mutlu oldu.  Hayırlı olsun dileklerinde bulunan tanıdığımız tanımadığımız binlerce insan oldu. Tekirdağ için çok büyük bir iş yaptığımızı biliyorlar ve halk bize sahip çıkıyor. Biz de elimizden geleni yapıp onlara en iyi ulaşım hizmetini sunmayı umuyoruz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Metsan Group 22. Yaşını KutladıÖnceki Haber

Metsan Group 22. Yaşını Kutladı

Anadolu Isuzu’nun İzmit Kalesi Çimenler OtomotivSonraki Haber

Anadolu Isuzu’nun İzmit Kalesi Çimenler...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar