darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3405
EURO35.2123
ALTIN2247.2

Karsan’ın Amiral Gemisi Jest’e Otomatik Vites Dopingi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karsan’ın Amiral Gemisi Jest’e Otomatik Vites Dopingi
Abone ol
Sınırlı sayıdaki yeni Karsan Jestronic, 205 bin TL’den başlayan lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu.

Bursa’da yer alan iki fabrikasında çağın mobilite ihtiyaçlarına uygun modern toplu taşıma ve ticari araç üretimi gerçekleştiren Karsan, ürün yelpazesinin amiral gemisi konumunda olan ve yollarla buluştuğu günden bu yana 6 bin 500 adetten fazla satan  Jest için, pazardaki tüm dengeleri değiştirecek yenilikler gerçekleştirdi. Kullanıcılarının beklenti ve yorumlarına en üst düzeyde yanıt vermek amacıyla geliştirilen ve Jestronic adı verilen yeni model, Euro 6 normlarını karşılayan ve sınıfının en güçlüsü unvanını kazanan 170 HP gücündeki yepyeni bir motor seçeneği ile satışa sunulurken, yine kendi sınıfında ilk ve tek olan otomatik vites seçeneğiyle donatıldı. Sınırlı sayıdaki yeni Karsan Jestronic, 205 bin TL’den başlayan lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu.

Bursa’da yer alan iki fabrikasında çağın mobilite ihtiyaçlarına uygun modern toplu taşıma ve ticari araç üretimi gerçekleştiren Karsan’ın ürün yelpazesinin amiral gemisi konumunda olan ve satışa sunulduğu ilk günden bu yana 6 bin 500 adetten fazla satan Jest, devrim niteliğindeki yeniliklere sahne olarak pazardaki dengeleri değiştirmeye hazırlanıyor. Tamamen yeni bir model olarak ülkemizin şehir içi toplu ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan Jest\'i ilk kez 2013 yılında görücüye çıkaran Karsan, kullanıcıları ve yolcularının beklenti ve yorumlarına en üst düzeyde yanıt vermek amacıyla geliştirilerek geçtiğimiz yıl yollarla buluşan Jest+ ile tekrar iddiasını ortaya koyarken, bu yıl da büyük yeniliklere imza attı. Kendi sınıfında ilk ve tek olan otomatik vites seçeneğiyle donatılan yeni Karsan Jestronic, lansmana özel 205 bin TL’lik fiyatıyla Temmuz ayı itibariyle satışa sunuldu. Üstelik Karsan ile Petrol Ofisi arasında yapılan anlaşma kapsamında satın alınan ilk 20 Karsan Jestronic’e 1.500 TL değerinde yakıt hediye edilecek.

Sınıfının en güçlü Euro 6 motoru, sınıfının ilk ve tek otomatikşanzımanıyla birleşti!

2,3 litrelik mevcut F1A motordan tam 41 HP daha güçlü olan ve yeni Karsan Jestronic’de görev yapan 3.0 lt hacmindeki yeni F1C motor, 170 HP’lik güç ve 400 Nm tork verileriyle sınıfının en güçlü motoru unvanını kazanıyor. Euro 6 normlarını karşılayan yeni motor, daha güçlü ve daha esnek olmasına karşın, daha çevreci ve daha seri olmasıyla da göz dolduruyor. Üstelik bu motor seçeneğine, yine sınıfında ilk ve tek olan Jestronic adlı yeni 6 ileri otomatik şanzıman eşlik ediyor. Bu sayede vites değiştirme derdine son verilirken, kaptanlara büyük rahatlık sağlayarak yüksek konfor sunan otomatik şanzıman, yol hakimiyetini de önemli oranda artırıyor. Ayrıca Karsan Jestronic’e özel olarak geliştirilen gösterge panelinde yepyeni 5 inç boyutunda dijital ekran sunuluyor. Geliştirilmiş gösterge paneli üzerinden ortalama yakıt tüketimi, vites bilgisi, AdBlue bilgisi, akü voltajı bilgisi gibi bilgilere de erişilebiliyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YAŞAROĞLU OTOMOTİV’DEN 6 İLE 22 ARAÇ TESLİMİÖnceki Haber

YAŞAROĞLU OTOMOTİV’DEN 6 İLE 22 ARAÇ TES...

SCANIA’NIN OTONOM ÇEKİCİSİNİ KADIN MÜHENDİS GELİŞTİRİYORSonraki Haber

SCANIA’NIN OTONOM ÇEKİCİSİNİ KADIN MÜHEN...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar