darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3416
EURO35.1094
ALTIN2239.0

KARSAN’DAN TÖHOB’A DESTEK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KARSAN’DAN TÖHOB’A DESTEK
Abone ol
Tüm Özel Halk Otobüsleri Derneği’nin 4. Olağan Genel Kurulu’na sponsor olan Karsan Pazarlama, iki gün süren organizasyon boyunca 12m Dizel Citymood ve ATAK otobüslerini sergiledi.

Karsan Pazarlama, 20-21 Şubat tarihlerinde Titanic Business Hotel Kartal\'da gerçekleştirilen Tüm Özel Halk Otobüsleri Derneği’nin (TÖHOB) 4. Olağan Genel Kurulu’na sponsor oldu. Özel halk otobüsü sektörünün çatı kuruluşu olan TÖHOB’un Genel Kurulu’nda Karsan Pazarlama’yı Ağır Ticari Araç Satış Müdürü Rüştü Başargan, Satış Bölge Yöneticileri Oktay Güven, Ercan Şerifoğlu ve Coşkun Tokan temsil etti.

 

Karsan araçlarının yer aldığı bir tanıtım filmiyle açılışı gerçekleştirilen Genel Kurul’da konuşma yapan Satış Müdürü Rüştü Başargan; bu yıl sektörde 50. yılını kutlayan Karsan’ın, Türk otomotiv sanayinin en köklü firmalarından biri olduğuna vurgu yaptı. Başargan sözlerine şöyle devam etti; “Karsan, yarım yüzyıldır ticari araç segmentinde kendi markası da dahil, dünyanın önde gelen markaları için üretim yapıyor. Ana üretici (OEM) iş kolu kapsamında toplu taşımacılık segmentinde ürettiği Karsan markalı JEST, ATAK ve STAR ürünleriyle pazarda önemli bir yer alıyor. 2014 yılında pazara sunduğu ve ilk yılında kendi segmentinde %32 gibi bir pazar payı başarısı elde eden 8 metrelik ATAK, son teknoloji donanımları içeren bir otobüs. ATAK, yüksek yolcu kapasitesi ve düşük yakıt tüketimine sahip bir araç. Ayrıca modern tasarımı, yüksek manevra kabiliyeti, iyi yol tutuşu ile de kullanıcılar tarafından tercih edilen bir model. Alçak tabanlı yapısı, herkes için kolay erişim sağlaması, panoramik iç tasarımı, bağımsız süspansiyonları ve sunduğu konforla yolcular tarafından büyük beğeni topluyor”. Karsan’ın 2010 yılında İtalya’nın önde gelen otobüs üreticisi BreadaMenarinibus, yeni adıyla IIA (Industria Italiana Autobus) marka otobüsleri üretmek, satmak ve ihraç etmek üzere şirketle anlaştığını da hatırlatan Başargan, Bursa fabrikasında üretilen otobüslerin alınan ihaleler sonrasında İstanbul, Konya ve Kocaeli Belediye’lerinde toplu ulaşım hizmetine sunulduğunu aktardı. Bu araçların büyük bir kısmının doğalgazlı olduğunu vurgulayan Başargan, belediyelerin düşük yakıt giderlerinden memnun olduğunu da söyledi. Başargan, İstanbul’da çalışan 240 adet doğalgazlı otobüs için İETT’nin Kağıthane Garajı’nda Avrupanın ikinci, Türkiye’nin ise en büyük dolum tesisini kurduklarından bahsetti ve yaklaşık 1.000 adet 12m ve 18m tam alçak tabanlı, engelli erişimine uygun otobüsün kamu hizmetinde çalıştığını söyledi.

 

Karsan Pazarlama, yaklaşık 200 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen TÖHOB 4. Olağan Genel Kurulu’nun fuaye alanında yer alan standında araçlarıyla ilgili ziyaretçileri bilgilendirirken; dışarıda sergilediği ATAK ve 12m Dizel Citymood otobüsleri ile de ziyaretçilere araçları yakından inceleme olanağı sundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
FORD OTOSAN TİCARİ ARAÇTA TÜRKİYE VE AVRUPA LİDERİ Önceki Haber

FORD OTOSAN TİCARİ ARAÇTA TÜRKİYE VE AVR...

YHT TÜRKİYE\'Yİ SARIYORSonraki Haber

YHT TÜRKİYE\'Yİ SARIYOR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar