İstanbul
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Karsan Jest İstanbul’un Favorisi Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karsan Jest İstanbul’un Favorisi Oldu
Abone ol
Mayıs ayında pazara çıkan Karsan JEST, kısa zamanda minibüsçülerin tercihi oldu.

Engelsiz toplu taşımacılık yaklaşımıyla 8 Mayıs tarihinde piyasaya çıkan Karsan JEST kısa zamanda İstanbul’un favorisi oldu. Toplu taşımacılık sistemlerinin vazgeçilmezi olan minibüs segmentine, tam alçak taban ve engelli rampasına sahip yeni ürünü JEST ile iddialı bir giriş yapan Karsan, Mayıs ayından bu yana İstanbul’da 35 ayrı minibüs hattında 100’ün üzerinde JEST satışıyla İstanbul minibüsçü esnafının en çok tercih ettiği markalardan biri olmayı başardı.

"Engelsiz Erişim" için gerekli her türlü yasa ve yönetmeliğe uygun olarak tasarlanan Karsan JEST, değişen toplu ulaşım ihtiyaçlarına çözüm sunmak üzere geliştirildi. Alçak taban, engelsiz erişim paketi, yüksek tavan ve ücretsiz wi-fi gibi birçok çağdaş özelliği ile ideal bir toplu taşıma aracı olan Karsan JEST, yakıt ekonomisiyle de rakiplerine fark atıyor. 11+10+1, 11+1 ve 15+1 koltuk yerleşim seçeneklerine sahip JEST dış tasarımı ve çevreci özellikleriyle de gelişen değişen şehirlerin dokusuna uyum sağlıyor. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Karsan Pazarlama Genel Müdürü Vançın Kitapçı; "Engelsiz erişim sağlamak adına J10 ile çıktığımız yola İETT ihalesiyle devam ettik. İETT'ye verdiğimiz 12m CNG'li ve 18m Dizel otobüslerimizin tamamı alçak tabanlı ve engelsiz erişime sahip. Mayıs ayında piyasaya sunduğumuz Karsan JEST de sadece ortopedik engelliler için değil, görme engelliler için de engelsiz erişim sunan bir minibüs. Özellikle önümüzdeki yıllarda büyük şehirlerdeki ana arterlerde metro – metrobüs benzeri sistemler daha da yoğunlaşacak. Bu sistemleri ara arterlerden beslemek amacıyla kullanılacak ve önemi her geçen gün daha da artacak olan minibüs segmentine Karsan olarak bu çağdaş ürünü sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Karsan JEST, Türkiye’den sonra gözünü Balkanlara dikti.

Türkiye pazarına çıktığı 8 Mayıs tarihinden Temmuz ayı sonuna kadar elde ettiği 160 adetlik perakende satış rakamıyla kısa sürede büyük bir başarı elde eden JEST, Balkanları da fethetti. Herkese eşit ulaşım imkanı sunan engelsiz toplu taşımacılık yaklaşımıyla geliştirilen JEST, Bayram öncesinde düzenlenen bir haftalık program  ile Türkiye’nin ardından ilk kez Balkanlarda da tanıtıldı. 29 Temmuz – 4 Ağustos tarihleri arasında sırasıyla Makedonya, Kosova, Arnavutluk, Karadağ, Bosna Hersek, Sırbistan ve Hırvatistan’da düzenlenen yerel tanıtım faaliyetleri ile JEST Balkanların ilgi odağı oldu.

larımızın titizlikle sürdürdükleri testler ve incelemeler sonucunda en güvenilir bilgiyi müşterilerimizle paylaşıyoruz,’’ diyor.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
OTOMOL’dan Türkiye’nin En Gelişmiş Ekspertiz Hizmeti!Önceki Haber

OTOMOL’dan Türkiye’nin En Gelişmiş Ekspe...

Tatilcilerin Ramazan Bayramı Seyahat HaritasıSonraki Haber

Tatilcilerin Ramazan Bayramı Seyahat Har...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar