darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3491
EURO35.1306
ALTIN2308.9

KARSAN BU YIL DA DURMUYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KARSAN BU YIL DA DURMUYOR
Abone ol
Karsan, Milas Şehiriçi Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin şehir genelinde başlattığı ulaşımda dönüşüm projesi kapsamında 47 adet JEST teslim etti.

Karsan’ın 2013 yılında “Ulaşımda Kentsel Dönüşüm” yaklaşımıyla kendi markası altında pazara sunduğu 6 metrelik JEST minibüsü, ulaşımda dönüşüm yapmak isteyen belediyelerin tercihi olmaya devam ediyor. Muğla’da SS 42 No’lu Milas Şehiriçi Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, şehir genelinde başlattığı ulaşımda dönüşüm projesi kapsamında Karsan’dan teslim aldığı 47 adet JEST minibüsü için bir tören düzenledi. 8 Şubat 2016, Pazartesi günü Muğla’da düzenlenen törene; Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Muğla Ulaşım Daire Başkanı Alper Kolukısa, Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal, Milas 42. No’lu Şehiriçi Minibüs ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ahmet Atıcı, KHT Otomotiv Satış Müdürü Adil Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende Karsan’ı Karsan Pazarlama Bölge Müdürü Oktay Güven temsil etti.

 

Törende konuşma yapan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; Muğla\'daki değişimin, sağladığı kolaylıklar bakımından ülkeye örnek olduğunu belirtti. Gürün; “Bu çalışmayla şoför esnafımız daha modern, çevreci, konforlu, masrafı az olan araçlarla hatlarda birleşerek hizmet veriyor. Böylece araç sayısı, araç masrafı ve vergisi azalıyor. Vatandaşlarımız da yeni, güvenli, klimalı, engelli rampalı araçlarla kaliteli hizmet alıyor ve kanunen 65 yaş üstü, engelli, şehit ve gazi yakını olanlar da araçlardan ücretsiz yararlanıyor\" dedi.

 

Karsan Pazarlama Bölge Müdürü Oktay Güven ise; bugüne kadar ülke genelinde 3 binin üzerinde satışı gerçekleştirilen Karsan JEST’in Türkiye’nin en çok tercih edilen minibüs modellerinden biri olduğunu söyledi. JEST’in, fabrika çıkışlı engelsiz erişim özelliğine sahip, alçak tabanlı ve yüksek tavanlı bir minibüs olduğuna dikkat çeken Güven; JEST ile engelli, hareket kısıtlı ve yaşlı bireylerin de hayatın içinde diğer tüm bireylerle eşit şartlarda yer almasını amaçladıklarını söyledi.

 

Karsan JEST, alçak tabanı, biniş ve iniş hızını artıran geniş ve basamaksız yolcu kapısı, rampa sistemi, ferah iç mekanı, panoramik camları ve ilave birçok özelliği ile tüm bireylere konforlu ulaşım olanağı sağlarken, opsiyonel olarak sunulan araç içi kablosuz internet bağlantısıyla da iletişimdeki engelleri de kaldırıyor. Birçok çağdaş özelliği ile ideal bir toplu taşıma aracı olan JEST, yakıt ekonomisiyle de tercih ediliyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SORUMLULUKLARIN DA LİDERİ TEMSAÖnceki Haber

SORUMLULUKLARIN DA LİDERİ TEMSA

BURSA FİLOSU BÜYÜYORSonraki Haber

BURSA FİLOSU BÜYÜYOR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar