darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3416
EURO35.1094
ALTIN2239.0

KAPTAN TURİZM FİLOYU BÜYÜTÜYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
 KAPTAN TURİZM FİLOYU BÜYÜTÜYOR
Abone ol
Kaptan Turizm yeni araç alımında yine Mercedes-Benz Sprinter’ı seçti. Şirket, araç parkındaki Mercedes-Benz marka araç sayısını gerçekleştirilen teslimatla birlikte 55 adede yükseltti

İstanbul ve Kocaeli bölgelerinde personel taşımacılığı alanında faaliyet gösteren İstanbul merkezli Kaptan Turizm tercihini yine Mercedes-Benz’den yana kullandı. Mercedes-Benz Türk yetkili bayi Koluman Otomotiv aracılığı ile Kaptan Turizm filosuna 23 adet Sprinter ekledi.

Kaptan Turizm, satın aldığı 23 adet Sprinter aracını Koluman Otomotiv’in Sancaktepe lokasyonunda gerçekleşen törende teslim aldı. Şirketin, gerçekleştirilen teslimatla birlikte filosundaki araç sayısı 250 adede yükseldi.

 

 

Teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Filo Satış Koordinatörü Bora Solmaz, Koluman Motorlu Araçlar Ticari Araçlar Satış ve Pazarlama Direktörü Ali Saltık, Koluman Motorlu Araçlar İstanbul Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serhat Karakale, Koluman Motorlu Araçlar İstanbul Hafif Ticari Araçlar Filo Satış Müdürü Suat Sönmez, Kaptan Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Diri, Kaptan Turizm Genel Müdürü Barış Diri katıldılar.

Kaptan Turizm Genel Müdürü Başar Diri, törende vermiş oldukları kaliteli hizmetten dolayı Mercedes-Benz Türk’e, bu satışın gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Koluman Otomotiv’e ve Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’e sağlamış oldukları destek ve kredi imkânları için teşekkürlerini iletti. Ayrıca Mercedes-Benz Türk’ün 50.yılını kutlayarak, şirketin daha nice 50 yıllar görmesini ve işbirliklerinin 2017 yılında artarak devam etmesini temenni ettiklerini ifade etti.

Mercedes-Benz Türk, dinamik ve sürekli gelişmekte olan taşımacılık sektörünün ihtiyaçlarına güvenli, konforlu ve düşük işletme maliyetine sahip hafif ticari araç modelleri ile hızlı ve etkin şekilde cevap vererek, kredi, servis, bakım ve geri alım hizmetleriyle de sektörün beklentilerini en iyi şekilde karşılayarak gelişimlerini desteklemeye devam ediyor.

Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes-Benz, farklı uzunluk, yükseklik, ağırlık ve dingil mesafesi seçenekler ile pazara sunduğu hafif ticari araç modeli Sprinter’da 3 farklı gövde uzunluğu ve aks mesafesi seçeneği ile ergonomi ve konforu bir arada sunuyor. Mercedes-Benz mühendisleri tarafından sürücülerin ve müşterilerin yorum ve beklentilerinden yola çıkarak geliştirilen, Euro 6 motora sahip Sprinter araçlar, personel, turizm ve okul servislerinde yolcularının güvenliğini artıran özel donanım ve ekipmanları standart olarak sunuyor.

Taşımacılık sektöründe yıldız olan Mercedes-Benz Türk, Sprinter marka araçlarında sunduğu güvenlik donanımları ve konfor ile personel ve okul servisi pazarında da gücünü gösteriyor.

Mercedes-Benz Sprinter araçlar yönetmeliklere uygun olarak “3 Noktalı ve Gergili Emniyet Kemerleri, Rüzgâr Savrulma Asistanı, Yağmurda Fren Desteği, Rampa Kalkış Desteği, Adaptif Fren Lambaları, Çarpışma Önleme Asistanı ve Sıkışma Önleyicili Orijinal Elektrikli Kapıları” ile müşterilerine güven ve konforu bir arada sunuyor. Araç, vücudun sırt bölgesini kavrayan ergonomik koltukları sayesinde rahatlığı da ön plana çıkarıyor. 

Sprinter, sunduğu ayrıcalıklı güvenlik ve konfor donanımlarının yanı sıra satın alma, kullanım maliyetlerindeki avantajları ve yüksek ikinci el değeri ile pazarda beğeni toplamaya devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
PERFORMANSA DAYALI HAKEDİŞ BAŞLIYORÖnceki Haber

PERFORMANSA DAYALI HAKEDİŞ BAŞLIYOR

ŞANLIURFA BELEDİYESİ’NİN “KÖRÜKLÜ”SÜ KARSAN’DANSonraki Haber

ŞANLIURFA BELEDİYESİ’NİN “KÖRÜKLÜ”SÜ KAR...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar