İstanbul
DOLAR32.5402
EURO34.7811
ALTIN2495.9

KAMPANYA BİTİYOR STOKLAR TÜKENİYOR ALAN KAZANIYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KAMPANYA BİTİYOR STOKLAR TÜKENİYOR ALAN KAZANIYOR
Abone ol
Kampanyada son günler.. Acele eden karlı çıkıyor. FSM Demirbaş Otomotiv’in BMC ve TEMSA işbirliği ile başlattığı kampanya, İstanbul yollarını yeni otobüslerle süslemeye başlıyor. 72 ay vade ve uygun vade oranları ile 400 Bin TL’den başlayan fiyatlar, emsali görülmemiş taksitleri esnafla buluşturuyor.

Temsa ve BMC otobüs bayisi, FSM Demirbaş otomotiv yönetim kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş, Gayrettepe Dedeman otelde Özel Halk otobüsü camiası ile buluşarak sektöre yeni bir soluk aldıracak yeni kampanya hakkında bilgi verdi.

 

Tanıtım toplantısına, İETT Ulaşım Daire Başkanı Aydın Karadağ,İETT Mustafa Topçu,Kaya Akbaş,Erdem bey,İETT Ulaşım Daire Müdürü Recep Albayrak, Özulaş A.Ş. Başkanı Göksel Ovacık, Yeni İstanbul Halk Otobüsleri A.Ş. Başkanı Yalçın Beşir, İstanbul Halk Ulaşım A.Ş. Başkanı Mustafa Altuntaş, Öztaş A.Ş. Başkanı Mehmet Tekin, TÖHOB Genel Müdürü Onur Orhon, İSTOD Başkanı Zakir Uzun, Temsa Yurtiçi Satış Müdürü Baybars Dağ, BMC yurt için satışlar müdürü Sedat Çınar, Temsa Marmara bölgesi satış sorumlusu Sercan Tepeli ile Özel Halk otobüsü şirket yöneticileri ve esnaflar katıldı

ARAÇ YENİLEMEDE Kİ AVANTAJLAR

 

  • İETT’ye ödenen rüsum          3000TL
  • Eski araç tamir gideri             1500TL
  • Aylık KDV ödemesi              1850TL
  • İş Kayıpları                            1000TL
  • Yolcu artışı                              250TL

 

Toplam                                         7600TL             

 

Sektörün lider bayisi FSM Demirbaş Otomotiv yönetim kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş; yıllardır Özel Halk otobüsü esnafı ile bir aile olduklarını, sorunları ve camiayı yakından tanıdığını belirterek bireysel veya toplu yapılacak araç değişikliği ile ilgili özel bir kampanya düzenlediklerini söyledi.

FSM Demirbaş Otomotiv’in özellikle 2004-2005-2006 model araçların değişimine de katkı sağlama amacıyla başlattığı kampanya büyük yankı uyandırdı. Önceki akşam Dedeman Hotel’de kampanya tanıtımının yapıldığı geceye esnafın katılımı yüksek oldu. Düzenlenen toplantıda kampanya tanıtımını yapan FSM Demirbaş yönetim kurulu başkanı Mustafa Demirbaş konuşmasında stoklarla sınırlı bu kampanyanın değişim düşünen esnaf için bir fırsat olduğunu söyledi.

407 TL’ye Sıfır Otobüs

Mustafa Demirbaş,  eski otobüslerin takas fiyatlarının 15.000 ile 25.000 TL arasında olduğunu, esnafların araç değiştirmediklerinden dolayı, vergiler ve arıza dolayısı ile önemli bir kaybı olduğunu belirterek, değişim yapacak esnafın lehine olacak kampanyada araç yenilemeden dolayı avantajları olduğunu söyledi

Demirbaş “şuan eski araçlar ile çalışan esnaflar da bilirler ki yeni araçlara göre aylık fazladan 7.600 TL giderleri mevcut. İETT’ye ödenen 3000TLrüsum, tamir giderleri 1500 TL, KDV muafiyeti 1850 TL, iş kayıpları 1000 TL dersek toplamda 7600 TL her ay fazladan kayıpları var. Yaptığımız bu kampanya ile esnaflara tamamına kredi kullanması halinde aylık sadece 407 TL ek ödeme ile sıfır peşinata araç değişim imkanı sunuyoruz” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HAKAN GİYİK: GİDERLERDEN KAR SAĞLIYORUZÖnceki Haber

HAKAN GİYİK: GİDERLERDEN KAR SAĞLIYORUZ

GOODYEAR’IN KIŞ KAMPANYASI Sonraki Haber

GOODYEAR’IN KIŞ KAMPANYASI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar