darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3275
EURO35.091
ALTIN2311.0

Kamil Koç Alanya’da da MAN’ı tercih etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kamil Koç Alanya’da da MAN’ı tercih etti
Abone ol
Alanlarındaki iki köklü markanın işbirliği her geçen gün daha da güçlenerek devam ediyor. Türkiye seyahat sektörünün köklü kuruluşu Kamil Koç ile 300 yıla yaklaşan geçmişi ile dünya markası MAN, Alanya’da da önemli bir işbirliğine imza attılar.

Alanlarındaki iki köklü markanın işbirliği her geçen gün daha da güçlenerek devam ediyor. Türkiye seyahat sektörünün köklü kuruluşu Kamil Koç ile 300 yıla yaklaşan geçmişi ile dünya markası MAN, Alanya’da da önemli bir işbirliğine imza attılar. Kamil Koç Alanya İşletmecesi Güney Seyahat, 3 adet 2+1 MAN Lion’s Coach EfficientLine ile otobüs filosunu daha da güçlendirdi.

MAN’ın Ankara Akyurt’taki tesislerinde gerçekleşen teslim töreninde Alanya Kamil Koç işletmecisi Güney Seyahat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Atılgan ve MAN adına Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Emrah Albustanoğlu’nun yanı sıra her iki şirket yetkilileri de hazır bulundular.

MAN Bursa Bayisi Mapar tarafından satışları gerçekleştirilen 2+1 MAN Lion’s Coach EfficientLine otobüslerin teslimat töreninde konuşan Mustafa Atılgan, MAN araçlarındaki yüksek kalite ve düşük işletme giderleri ile ömür boyu maliyetlerde sunduğu önemli avantajlara dikkat çekti. Atılgan, “MAN otobüsleri, alanlarında ileri teknolojileri, dayanıklılıkları, düşük işletme maliyetleri ve sundukları konfor ile öne çıkıyorlar. Bununla birlikte EfficientLine serisi ise Türkiye yollarında bir benzeri bulunmayan yakıt tasarrufu sunuyor. Yüksek ikinci el değerleri ile ve yaşam boyu maliyet avantajları ile MAN otobüsleri, sektördeki en ideal yatırım olanaklarından birini sunuyor” şeklinde konuştu.

Seyahat sektöründe hem işletmelerin hem de yolcuların ihtiyaçlarını karşılayan yüksek standartlarda araçlar sunduklarını vurgulayan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Emrah Albustanoğlu ise; “Araçlarımızın ileri teknolojileri ve üstün niteliklerinin yanı sıra tüm Türkiye’de yaygın Satış Sonrası Hizmetler’de sunduğumuz ayrıcalıklar ve çeşitli fırsatlarla da MAN, işletme maliyetlerinde de sektörünün en rekabetçi markaları arasında yer alıyor” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Taşdelen Yolları Akia İle Daha KonforluÖnceki Haber

Taşdelen Yolları Akia İle Daha Konforlu

Sıfırı Bırak İkinci Ele BakSonraki Haber

Sıfırı Bırak İkinci Ele Bak

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar