darussafaka
İstanbul
DOLAR32.334
EURO35.0886
ALTIN2296.2

“İyi Dersler Şoför Amca”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“İyi Dersler Şoför Amca”
Abone ol
Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Michelin, “İyi Dersler Şoför Amca” eğitimlerine devam ediyor. İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası (İSAROD) işbirliğiyle hayata geçirilen Online Eğitim Odası’nda, 2013 yılında 7 binden fazla servis şoförüne uzman kişiler eşliğinde trafik güvenliği, trafikte davranış, iletişim ve ilkyardım eğitimleri verilecek.

Sosyal sorumluluk bilinciyle yaya ve yol güvenliği konusunda çalışmalar yürüten Michelin, trafikte iletişim ve ilkyardım konularında rol model olabilecek şoförler oluşturmak amacıyla online eğitimler vermeye devam ediyor. İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası (İSAROD) işbirliğiyle hayata geçirilen ‘Online Eğitim Odası’ ile 2013 yılında 7 binden fazla servis şoförüne ulaşılması hedefleniyor.

On binden fazla üyesi bulunan İSAROD çatısı altında, Michelin “İyi Dersler Şoför Amca” (İDŞA) projesi kapsamında kurulan Online Eğitim Odası’nda katılımcılara, uzman kişiler eşliğinde trafikte ilkyardım, trafik güvenliği, trafikte iletişim ve davranış konularında eğitim veriliyor.

7 binden fazla sürücüye online eğitim verilecek

10 bin üyesi bulunan ve her yıl 3 bin 500’e yakın yeni üyeyi bünyesine katan İSAROD, yeni üyelerine katılım şartı olarak İDŞA eğitimlerini almalarını isteyecek. Bu sayede mevcut üyelere verilen eğitimlerin yeni üyelere de verilmesi sağlanacak.

Michelin Türkiye Genel Müdürü Marco Giuliani, “İyi Dersler Şoför Amca" projesi kapsamında birebir şekilde devam eden eğitimlerin online eğitimlerle desteklendiğini belirterek, “Bu çalışma yaya ve yol ve güvenliği konusunda üstlendiğimiz misyon doğrultusunda çalışmalarımızın devamlılığının bir göstergesidir. İSAROD çatısı altında kurduğumuz online eğitim odasıyla birebir eğittiğimiz şoförlerin eğitimlerini online olarak destekleyerek öğrencile rol model olabilecek şöforlerle seyahat etmelerini hedefliyoruz. Etik değerler ve mesleki ilkeler açısından olumlu davranışlar sergileyen servis şoförleriyle yolculuk eden öğrencilerimizin geleceğin eğitimli ve bilinçli sürücüleri olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

İSAROD Başkanı Hamza Öztürk ise dernek olarak Michelin’in “İyi Dersler Şoför Amca” projesi kapsamında 2012 yılında da eğitim programları düzenlediklerini hatırlatarak şu bilgileri verdi: “Program kapsamında binden fazla esnafımıza  trafikte ilkyardım, trafik güvenliği, trafikte iletişim ve davranış konularında eğitim verdik. İSAROD’un eğitime verdiği önemin bir göstergesi olarak Michelin, genel merkezimizde 15 bilgisayar kapasiteli online eğitim odası kurdu. Online eğitim ağımız sayesinde yüz yüze, bire bir eğitimlere katılamayan esnafımız da internet üzerinden aynı eğitimleri alabilecek. Önümüzdeki dönemde de esnafımızın eğitimiyle ilgili çalışmalarımız devam edecek. Bizlere desteğini esirgemeyen, yaya ve yol güvenliğini görev haline getiren Michelin’e teşekkürlerimizi sunarız.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anadolu Isuzu’nun Geleneksel İftar YemeğiÖnceki Haber

Anadolu Isuzu’nun Geleneksel İftar Yemeğ...

Aktaş Holding’e Bağımsız Yönetim Kurulu ÜyesiSonraki Haber

Aktaş Holding’e Bağımsız Yönetim Kurulu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar