darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3356
EURO35.1828
ALTIN2240.4

ISUZU YÜNTAŞ'A, YÜNTAŞ AFYONLULARA HİZMETE GELİYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ISUZU YÜNTAŞ'A, YÜNTAŞ AFYONLULARA HİZMETE GELİYOR
Abone ol
Kent içi ulaşımda hizmete alacağı özel halk otobüsleriyle kalite ve konforu üst seviyede tutmanın hedefiyle yola çıkan YÜNTAŞ, engelli bireylerin ulaşımını kolaylaştırmak için özel dizayn edilmiş engelli rampalarının olduğu otobüsleri vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Araçlara binerken özellikle tekerlekli sandalye ile binmek zorunda olan engelli vatandaşlar bin bir zorluk yaşıyorlardı. Bu nedenle çoğu engelli evden bile çıkmak istemiyordu. Bütün bunları göz önünde bulunduran YÜNTAŞ, engelli vatandaşlarımızı sevindirecek ve araçlara daha rahat binmelerini sağlayacak bir sistem geliştirdi. Sistem aracın şoförü tarafından manuel olarak çalıştırılarak engelli vatandaşların kolay bir şekilde araca binmelerini sağlayacak.

KONFORLU SEYAHAT, RAHAT ULAŞIM

bayraklı escort

Fiziksel durumlarından dolayı akülü araç, tekerlekli sandalye veya koltuk değnekleriyle yaşamlarını sürdüren engelli vatandaşların, başkalarının yardımı olmadan ulaşımlarının gerçekleştirebilmelerinin önemine dikkat çeken Yüntaş Otobüs İşletmesi engelli bireylerin evlerinden işlerine veya kent içinde gitmek istedikleri yerlere tek başlarına, özgür, güvenli ve konforlu şekilde seyahat edebileceklerini ifade etti.

Afyonkarahisar Belediyesi, Yüntaş Otobüs İşletmesi bünyesinde hizmete girecek özel halk otobüslerinin açılış ve tanıtımı 19 Temmuz Perşembe günü yapılacak.

Saat 17.00’de Afyonkarahisar Devlet Hastanesi yanı NO 03 Ekmek ve Unlu Mamuller Tesisi otoparkında yapılacak açılış ve tanıtım programında, önümüzdeki 10 yıl boyunca Afyonkarahisar şehir içi ulaşımında kullanılacak olan yeni nesil toplu taşıma araçlarının tanıtımı ve toplu taşıma hizmetinin başlangıcı yapılacak.

Afyonkarahisar Belediyesi Şirketi Yüntaş A.Ş. üstlendiği ihale ile 10 yıl süreyle toplam 18 güzergahta 4’ü yedek araç olmak üzere toplam 40 araçla toplu taşıma hizmetini verirken şehir içi ulaşımına ilişkin beklentileri karşılamaya hazırlanıyor.İyi tasarım ödülü sahibi 8 metrelik araçlar ile 12 metrelik araçların tanıtımının yapılacağı tören aynı zamanda Afyonkarahisar kent merkezinde uygulanmaya başlayacak olan elektronik ücret toplama sisteminin de başlangıcı olacak. AfyonKart ismi ile markalaştırılan yeni sistem hayata geçirilmeye başlarken yeni uygulama Afyonkarahisar kent merkezinde yaşayanlara sonrasında eklenen özellikleriyle birtakım kolaylıklar sağlarken, şehir içi ulaşımına da kalite getirecek.

AfyonKart Yüntaş A.Ş.’nin sahibi olduğu Akaryakıt -LPG İstasyonları ile Yüntaş A.Ş. Otobüs İşletmesinden temin edilebiliyor. Verilecek bayiliklerle erişimde kolaylığın artacağı AfyonKart şehir içi ulaşımda avantajları da beraberinde getirecek.Yaklaşık 100 kişilik çalışanıyla hizmet vermeye hazırlanan Yüntaş A.Ş, personelini iletişim becerileri kurslarında eğiterek hizmette yaşanabilecek sıkıntıları en aza indirmeyi hedefledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AKIA'DAN DEV TESLİMATÖnceki Haber

AKIA'DAN DEV TESLİMAT

MUDANYA'NIN ULAŞIM SORUNU ÇÖZÜLÜYORSonraki Haber

MUDANYA'NIN ULAŞIM SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar