İstanbul
DOLAR32.5851
EURO34.751
ALTIN2491.3

Isuzu D-Max Erzurum’u Fethetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Isuzu D-Max Erzurum’u Fethetti
Abone ol
Anadolu Isuzu 2014 yılına Isuzu D-Max pick-up teslimatıyla başladı. Kusursuz dizaynı, yüksek güvenlik standartları ve yüksek performanslı motoru ile Avrupa’da ödüle doymayan Isuzu D-Max, Erzurum’un önde gelen elektrik ve inşaat şirketlerinden Onur Elektrik ve İnşaat’ın da tercihi oldu.

Anadolu Isuzu Yetkili Satış BayisiSönmezler Grup tarafından gerçekleştirilen teslimat töreninde 28 adetIsuzu D-Max 4x4 T pick-up araçlar, Onur Elektrik ve İnşaat’a teslim edildi. Törende konuşan Onur Elektrik ve İnşaat Şirket Müdürü Çağrı Murat Uzun, Isuzu D-Max’in ihtiyaçlarına her anlamda cevap vereceğinden emin olduklarını ve bu alımdan oldukça memnun olduklarını dile getirdi. Gerçekleştirilen teslimat törenine Onur Elektrik Şirket Müdürü Çağrı Murat Uzun, Sönmezler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sönmez, Genel Müdür Yunus Sönmez, Genel Müdür Yardımcısı ve Mehmet Sönmez katıldı.

Isuzu D-MAX : Sınıfının En Yüksek Çekme Kapasitesine Sahip Pick-up’ı

Ekim ayından itibaren piyasaya sürülen 4x4 D-MAX’ ler 3,5 tonluk çekme kapasiteleri ile (frenli römork ağırlığı)  rakipleri arasında en yüksek çekme kapasitesine sahip pick-up oldu. Pick-up pazarını arazi vitesi yerine 4x4’e düğme ile geçiş sağlayan ‘’Shift On The Fly’’ sistemiyle tanıştıran D-MAX, otomatik vites seçeneğini de sunan ilk pick-up olmuştu.

Modernleşen 4x4’e geçiş sistemi, 6 ileri (manuel), 5 ileri (otomatik) vites seçenekleri ve 163 HP güce ve 400 Nm torka sahip 2.5 litrelik twin turbo dizel motoruyla Isuzu D-MAX, sınıfındaki iddiasını sürdürüyor.

Yüksek güvenlik donanımını standart olarak sunan Isuzu D-MAX ,  sürücü ve yolcu hava yastıkları yanında yan ve perde hava yastıkları, güçlendirilmiş kabin, gündüz farları, ESC (elektronik stabilite kontrolü), EBD (Elektronik Fren Dağılımı), BAS (Fren Destek Sistemi) , TCS (çekiş control sistemi) ile geliştirilmiş ABS (kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ile dikkat çekiyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otobüsçüye Özel Sigorta HattıÖnceki Haber

Otobüsçüye Özel Sigorta Hattı

“Mini Metro” Metro Ağına BağlanıyorSonraki Haber

“Mini Metro” Metro Ağına Bağlanıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar