darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3804
EURO35.0318
ALTIN2325.8

İstanbullu Sürücülere Bayram Sürprizi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbullu Sürücülere Bayram Sürprizi
Abone ol
Starpet, İstanbullu sürücüler için Kurban Bayramı’na özel %12’ye varan indirim kampanyası düzenliyor.

Bayram keyfini daha fazla yaşatmak isteyen Starpet, 17 Ekim Perşembe günü Esenler istasyonunda ve 15 Ekim Salı günü Florya istasyonunda İstanbullu sürücülere bayram sürprizi yapıyor. Ayrıca Ekim ayının belirli günlerinde, İstanbul Esenler, Florya ve Sancaktepe’de bulunan akaryakıt istasyonlarına uğrayan sürücüler, özel indirimlerden faydalanabiliyor.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alan Starpet’te indirim kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. Starpet, İstanbullu sürücülere özel Ekim ayı indirimi düzenliyor. Bayram keyfini daha fazla yaşatmak isteyen Starpet, 15 Ekim Salı günü Florya’daki istasyonunda %10, 17 Ekim Perşembe günü ise Esenler’deki istasyonunda %12’ye varan indirimiyle İstanbullu sürücülere bayram sürprizi yapıyor. Ayrıca 10, 17, 24 ve 31 Ekim günlerinde İstanbul Esenler ve 9, 23 ve 30 Ekim günlerinde Sancaktepe istasyonlarına uğrayanlar %12’ye varan indirimlerden yararlanabiliyorlar. 8, 15, 22 ve 29 Ekim günlerinde ise, Florya’daki Starpet istasyonlarına uğrayanlar ise %10’a varan indirim bulunuyor. Kampanyaya katılan Türkiye çapındaki tüm Starpet istasyonlarını öğrenmek için www.starpet.com.tr adresini ziyaret etmek ve “Kampanyalar” linkini tıklamak yeterli.

Koşulsuz memnuniyet

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alan Starpet, koşulsuz müşteri memnuniyeti ve eksiksiz hizmet üzerine yoğunlaşarak faaliyetlerini sürdürüyor. Temizlikten market hizmetine kadar, istasyonlarındaki tüm hizmetlerin yüzde 100 memnuniyet ilkesi doğrultusunda sunulduğu Starpet, TÜRKAK ve TSE Kalite Belgeleri’ne sahip bulunuyor.

Güvenle kullanılabilecek hijyenik tuvaletleri, ücretsiz çay-kahve servisi ve tüm istasyonlarda aynı kalitedeki akaryakıt ürünleri ile Starpet, çevreye ve insana saygı çerçevesinde hizmet vermeye devam ederken, sosyal sorumluluk projelerine de destek vererek kazanımlarını ülke çıkarları için kullanıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Avıa Kamyonları'nda Bayram ŞenliğiÖnceki Haber

Avıa Kamyonları'nda Bayram Şenliği

İDO Kesintisiz ÇalışacakSonraki Haber

İDO Kesintisiz Çalışacak

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar