İstanbul
DOLAR32.5358
EURO34.8999
ALTIN2489.2

İstanbul’da Jeotermal Showroom

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbul’da Jeotermal Showroom
Abone ol
Volkswagen Yetkili Satıcısı ve Servisi Özön, İstanbul Çekmeköy’de jeotermal kaynak kullanan yeni showroom’unu hizmete açtı.

Volkswagen Binek Araç ve Volkswagen Ticari Araç markalarının satış ve servis hizmetlerinin sunulduğu yeni tesis, showroom ve mekanik atölyeler, kaporta, boya atölyeleri, yedek parça depoları, aksesuar satış, VDF (Volkswagen Doğuş Finans), misafir kafeteryası ile idari ve sosyal birimleriyle her anlamda müşteri beklentilerine mükemmel cevap verecek şekilde tasarlandı.Toplam 18 bin m² kapalı, 3500m² açık alan üzerine kurulan tesiste, aynı anda 70 olmak üzere, günde 170 araca hizmet verme kapasitesine sahip 15 bin m²’lik servis alanı bulunuyor.

Müşteri memnuniyeti için her şey düşünüldü

Çocuk oyun alanı, TV, Play Station, internet imkânlarının sunulduğu dinlenme alanı gibi bölümlerin  yer aldığı Özön Otomotiv’in yeni showroomu, müşteri beklentilerine mükemmel  cevap verecek şekilde tasarlandı. Satıştan servise, kredi hizmetlerinden 2. el araç alım-satımına kadar tüm otomotiv ihtiyaçlarına tek çatı altında çözüm getiren Özön Otomotiv’in yeni binasında 100 kişilik uzman bir kadro görev alıyor.

Çevreye de saygılı

Kullanılan sistem sayesinde yeşil bina konseptine uygun, doğaya saygılı, karbon salınımı ve enerji tüketimini azaltan bir bina hedefleyen Özön Otomotiv; arazi seçiminden başlayarak, yaşam döngüsü çerçevesinde değerlendirilen, sosyal ve çevresel sorumluluk anlayışıyla tasarlanan, iklim verilerine uygun, ihtiyacı kadar tüketen, ekosistemlere duyarlı bir showroom ortaya çıkardı.

Tüm ısıtma ve soğutma sisteminin jeotermal enerjiden faydalanarak sağlandığı yeni binada, kullanılan temiz su da yine binanın kendi drenajlarından temin ediliyor ve özel arıtma cihazlarında işlendikten sonra sisteme geri veriliyor.

İsveç’ten ödül

Özön Otomotiv, çevreye duyarlı bu sistem yaklaşımı sonucunda, NIBE SWEDEN firmasının onayıyla İstanbul-İsveç Başkonsolosluğu’ndan: ısı pompalarına ve yeşil binalara vermiş olduğu destek, hava kirliliğinin önlenmesi ve çevreci yaklaşımlarından dolayı ‘Yenilenebilir Enerji Kaynakları (Renewable Energy Sources)’ ödülünü alarak otomotiv sektöründe bir ilke imza attı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TEMSA’dan Metro Turizm’e 70 Safir, 50 PrestijÖnceki Haber

TEMSA’dan Metro Turizm’e 70 Safir, 50 Pr...

Lastik Sanayicileri ve İthalatçıları Derneği KurulduSonraki Haber

Lastik Sanayicileri ve İthalatçıları Der...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar