darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3141
EURO35.0756
ALTIN2278.2

İstanbul’da Araç Muayeneleri Artık Sadece Randevuyla Yapılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbul’da Araç Muayeneleri Artık Sadece Randevuyla Yapılacak
Abone ol
TÜVTÜRK’ün İstanbul’da sadece randevu ile araç kabul eden muayene istasyonlarına 16 Haziran’dan itibaren Şile ve Kavaklı Araç Muayene İstasyonları da dâhil oluyor. Bu iki istasyonla birlikte, İstanbul’daki 15 TÜVTÜRK İstasyonu da artık sadece randevu ile hizmet verecek. Bu nedenle TÜVTÜRK yetkilileri, İstanbullu araç sahiplerini, muayene öncesi mutlaka randevu alarak istasyonlara gelmeleri konusunda uyardı.

TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları’nın İstanbul sınırları içinde sadece randevu ile hizmet veren istasyonlarına 16 Haziran’dan itibaren Şile ve Kavaklı İstasyonları da katılıyor.

Sadece randevu ile hizmet veren istasyonlarda muayene  taleplerinin hafta ve gün içine eşit şekilde dağılması mümkün oluyor ve bu şekilde araç kullanıcıları istasyonda daha az bekliyor. Randevusuz araç kabulünün yapılmadığı bu sistem, uygulandığı diğer tüm istasyonlarda müşteri memnuniyeti sağladığından, Şile ve Kavaklı İstasyonları’nda da hayata geçirilecek.

Böylece TÜVTÜRK’ün İstanbul’da bulunan Çatalca, Dudullu, Esenyurt, Hadımköy, Haraççı, Kavaklı, Mimarsinan, Orhanlı, Pendik, Samandıra, Silivri, Şile ve Tuzla Araç Muayene İstasyonları ile Kızıltoprak ve Maslak’taki Motosiklet Muayene İstasyonları’nın tamamında sadece randevu ile araç kabulü yapılacak. Bu istasyonlarda, Periyodik Araç Muayenesinin yanında Tadilat Sonrası Muayene, Tespit ve Muayene Tekrarı hizmetleri de artık sadece randevulu olarak alınabilecek.

Randevular ücretsiz

Randevu sisteminde, araç kullanıcıları www.tuvturk.com.tradresinden ücretsiz olarak gistasyon yoğunluğuna göre talep ettikleri gün, saat aralığı için randevularını alabiliyor. Ayrıca randevular,

0 850 222 88 88 numaralı TÜVTÜRK Çağrı Merkezi’nden veya istasyonlara gelerek randevu stantlarından da ücretsiz alınabiliyor.

Araç sahiplerinin internetteki reklamlar ve tanıtıcı metinler ile bazı sitelere yönlendikleri ve bu siteler aracılığıyla aldıkları araç muayene randevularının karşılığında da ücret ödediklerinin bilindiğini söyleyen TÜVTÜRK yetkilileri, araç sahiplerini randevularını www.tuvturk.com.tr adresinden veya TÜVTÜRK çağrı merkezinden ücretsiz almaları konusunda da uyardı.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aras Kargo Doğa İçin ElektriklendiÖnceki Haber

Aras Kargo Doğa İçin Elektriklendi

TEMSA İlk Beş Ayda Yüzde 36 Pazar Payına UlaştıSonraki Haber

TEMSA İlk Beş Ayda Yüzde 36 Pazar Payına...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar