darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3643
EURO34.9818
ALTIN2324.9

İstanbul Yeni Eğitim ve Öğretim Yılına Hazır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbul Yeni Eğitim ve Öğretim Yılına Hazır
Abone ol
2014- 2015 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın başlayacağı 15 Eylül Pazartesi günü trafikte sorun yaşanmaması için alınan tedbirleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İBB Afet Koordinasyon Merkezi’nde (AKOM) basın mensuplarına anlattı.

AKOM’da yapılan basını bilgilendirme toplantısında konuşan Başkan Kadir Topbaş, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda İstanbulluların desteği ve hassasiyetiyle trafikte her hangi bir sorun yaşanmayacağına inancının tam olduğunu söyledi.

İstanbullulara gösterdikleri hassasiyet için de teşekkür eden Başkan Kadir Topbaş, “Öğrencilerimizin ve ailelerinin stresini yatıştırma adına Pazartesi’nden itibaren vatandaşlarımız mümkün mertebe toplu taşıma araçlarını kullanmalarını, bireysel araçlarını kullanmalarını rica ediyorum. Ellerinde geldiğince de ve pik saatlerde trafiğe çıkmasınlar” dedi.

2,5 Milyon öğrenci ve 110 Bin öğretmenin eğitim ve öğretim yılına başlayacağını kaydeden Başkan Kadir Topbaş, Pazartesi günü 06:00 – 14:00 saatleri arasında ‘Topluma Taşıma Araçları’nın ücretsiz hizmet vereceğini söyledi. 400 Bin vatandaşımıza daha yetecek şekilde toplu taşıma araçlarına ek araç eklediklerinin altını çizen Başkan Topbaş, “Büyükşehir Belediyesi ekiplerimizle birlikte 1200 polisimiz ve 1000 zabıta ekibimiz her hangi bir sorun çıkmaması için hizmet verecekler” dedi. Başkan Topbaş ayrıca okul çevrelerinde de polis ve Büyükşehir Belediye ekipleri uyuşturucu sıkıntısına karşın birlikte çalışma yürüteceklerini ifade etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yol bakım ve kazı çalışmalarının da trafiği aksatmaması için bu çalışmalara bir süre ara verildiğini belirten Başkan Kadir Topbaş, “İSPARK’ta Pazartesi günü Saat 14:00’e kadar okul servislerimize ücretsiz hizmet verecek” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Starpet’in Akaryakıt Ürünlerinde İndirim KampanyasıÖnceki Haber

Starpet’in Akaryakıt Ürünlerinde İndirim...

Toyota'dan Sakaryaspor'a DestekSonraki Haber

Toyota'dan Sakaryaspor'a Destek

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar