İstanbul
DOLAR32.648
EURO34.8739
ALTIN2495.3

İstanbul – Şırnak Anadolujet’le Daha Yakın Oluyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbul – Şırnak Anadolujet’le Daha Yakın Oluyor
Abone ol
Bu sene beşinci yılını kutlayan AnadoluJet, uzakları yakınlaştırmaya devam ediyor. Ekim ayında Ankara-Şırnak uçuşlarını başlatan AnadoluJet, şimdi de İstanbul – Şırnak uçuşlarını başlatıyor.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı arasında haftada 4 gün karşılıklı olarak düzenlenecek seferler; 4 Aralık 2013 tarihi itibariyle İstanbul’dan 08:55, Şırnak’tan 11:25 hareketle gerçekleşecek.

Halkın havayolu AnadoluJet, uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Uçuş noktalarını belirlerken Anadolu’nun farklı bölgelerinin nabzını tutan ve ihtiyaçlara yönelik bir strateji izleyen AnadoluJet, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Güneydoğu Anadolu’nun parlayan yıldızı Şırnak’a karşılıklı uçuşlarını başlatıyor.

Tarih boyunca yüzlerce medeniyete ev sahipliği yapan Şırnak’ı; ekonomik ve sosyal açıdan 2023 Türkiye’sine taşımak ve bölgenin tüm Türkiye’yle mevcut kültürel ve ekonomik bağını güçlendirme hedefiyle uçuş ağına ekleyen AnadoluJet, 4 Aralık 2013’tan itibaren Pazartesi, Çarşamba, Cuma, Pazar günleri olmak üzere haftanın 4 günü İstanbul – Şırnak arasında karşılıklı olarak sefer başlatıyor. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı arasında düzenlenecek seferler, İstanbul’dan 08:55, Şırnak’tan 11:25 hareketle gerçekleşecek.

2008 yılından beri “Uçmayan Kalmasın” felsefesiyle Anadolu’yu birbirine bağlayan, sunduğu ekonomik hizmetlerle Anadolu insanının hayatını kolaylaştıran AnadoluJet, İstanbul – Şırnak hat açılışıyla beraber bölgenin ticari ve kültürel etkileşim trafiğini arttırmayı, sınır bölgesinde ekonomi açısından parlayan bir Şırnak için destek olmayı hedefliyor.
Anadolujet ve uçuşları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GEFCO ve MAZDA İşbirliğiÖnceki Haber

GEFCO ve MAZDA İşbirliği

430 Araçlık Çok Katlı Otopark HizmetteSonraki Haber

430 Araçlık Çok Katlı Otopark Hizmette

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar