darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3431
EURO35.1996
ALTIN2246.8

İSPARK Heyeti Havacılık Fuarını Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İSPARK Heyeti Havacılık Fuarını Ziyaret Etti
Abone ol
Hava taşımacılığının gelişimine katkı sağlamak amacıyla Heliport projesiyle ulaşımda alternatif bir hizmet sunan İSPARK, havacılık fuarında incelemelerde bulundu.

Havacılık sektörünün dev firmalarının katıldığı İstanbul Air Show Havacılık Fuarı, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nde ziyaretçileri ağırlamaya başladı. Air Show fuarının açılışında, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, havacılık ulaşım sektörünün önde gelen isimleri, iş adamları, bürokratlar, yerel yönetim temsilcileri ve çok sayıda davetli yer aldı.

İSPARK Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Korkut ve beraberindeki heyet Air Show fuarında katılımcı firmaları ziyaret etti. Sektörün önde gelen işletmecileri ve yatırımcılarıyla görüşen Korkut, İSPARK’ın kent genelinde kara, hava ve deniz taşıtlarının parklanmasına getirilen modern çözüm ve proje örneklerini anlattı.

Yeni heliport pistleri hizmete açılacak

İstanbul Air Show fuarında yeni ürün ve teknolojilerini sergileyen yerli ve yabancı hava yolu kuruluşları, hava taşımacılığı yapan helikopter şirketleri hava ulaşımında gelinen son nokta ile göz doldurdu. İSPARK’ın Kısıklı ve Kadıköy’de hizmete açtığı helikopter pisti ve yeni projeler hakkında sektörün önde gelen temsilcileriyle görüşen Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Korkut, beklenti ve önerileri de dikkate alarak, hava taşımacılığının gelişimine katkı sağlayacaklarını belirtti.

Ayrıca Korkut, “Kısa zamanda Sütlüce, Maslak, Yenikapı ve Maltepe dolgu alanlarına helikopter pistleri kurarak sizlere ve hava taşımacılığına destek vermeyi amaçlıyoruz. Bu anlamda da geçtiğimiz günlerde sektörün önde gelen temsilcileriyle bir araya gelerek bir çalışma grubu oluşturduk. Sektörün problemlerini birlikte hareket ederek çözeceğiz. ”dedi.

Metropol trafiğine havadan çözüm

İSPARK ,Heliport Projesi ile dünyanın en büyük metropollerinden biri olan İstanbul’da trafiğe havadan çözüm sunuyor. Kısıklı ve Kadıköy’de açılan pistler trafiğin yoğun olduğu ana arterlerde helikopterlerin iniş ve kalkışları için alternatif bir çözüm olarak hizmet veriyor. Projenin kent genelinde trafiğin yoğun olduğu ve her iki yakada transfer merkezi sayılabilecek noktalarda yaygınlaştırılması için çalışmalar devam ediyor.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mobil Kule TanıtıldıÖnceki Haber

Mobil Kule Tanıtıldı

Bursa’nın Yol Haritası Meclisten GeçtiSonraki Haber

Bursa’nın Yol Haritası Meclisten Geçti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar