İstanbul
DOLAR32.5112
EURO34.5944
ALTIN2495.3

İnternet Üzerinden İnteraktif Eğitim Platformu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İnternet Üzerinden İnteraktif Eğitim Platformu
Abone ol
Pirelli, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek “Tyre Campus Online Eğitim Platformu”nu yetkili satıcılarının kullanımına sundu

Türkiye’de geniş yetkili satıcı ağı ile dikkat çeken Pirelli, lastik bilincini artırmak için kullanıcıları arasında köprü görevi gören yetkili satıcılarının eğitimine farklı bir boyut getirerek,  “Pirelli Tyre Campus Online Eğitim Platformu”nu hayata geçirdi. Türkiye’de ilk defa Pirelli’nin başlattığı bu internet üzerinden interaktif eğitim platformu ile Pirelli Yetkili Satıcıları otomobil, SUV (4X4) ve hafif ticari lastikler  hakkında bilgi sahibi oluyorlar.

Türk Pirelli Ticaret Direktörü Aşkın Bedük online eğitim platformu ile ilgili olarak: “Yetkili Satıcılarımız, lastiklerin güvenlik ve çevreye olan etkilerini kullanıcılarımıza aktarmak ve bu sayede lastik bilincini artırmak için çok önemli bir görev üstlenmektedir. Pirelli olarak biz de daha bilinçli kullanıcılar ve daha güvenli yolculuklar için yetkili satıcılarımızın eğitimine çok önem veriyoruz. Türkiye lastik sektöründe bir ilk olan “Tyre Campus Online Eğitim” platformumuz ile tüm dünya ile aynı anda internet üzerinden interaktif bir eğitim gerçekleştirerek Türkiye lastik sektöründe bir ilke daha imza attık. Pirelli Tyre Campus’un ilk online eğitimini Pirelli’nin yeni kış lastiği Sottozero Serie 3 eğitimi ile gerçekleştirdik. Eğitime katılan yetkili satıcılarımızdan da oldukça iyi geri dönüşler aldık. Bu eğitimlerimizi ilerki dönemlerde de sürdürüceğiz” dedi.

Pirelli Sottozero 3 kış lastiklerinin online lansman ve eğitimi  Türkiye’de lastik sektöründe gerçekleşmiş ilk internet üzerinden interaktif lansman olup, eğitimin sonunda yapılan testte en yüksek puan elde ederek ilk üçe giren Pirelli Yetkili Satıcıları Fransa- Paul Ricard pistinde, 03 Ekim 2013 tarihinde gerçekleşecek “Lotus Formula 1 Yarış Deneyimi  (Lotus iRace Experience)” adı altındaki organizasyona katılmaya hak kazandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmir`de Öğretmen Ve Öğrenci Olmak AyrıcalıktırÖnceki Haber

İzmir`de Öğretmen Ve Öğrenci Olmak Ayrıc...

Malatya’da Engelli Kompleksi PlanıSonraki Haber

Malatya’da Engelli Kompleksi Planı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar