darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3752
EURO35.0414
ALTIN2325.3

İlk Md9 LE Teslim Edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İlk Md9 LE Teslim Edildi
Abone ol
Temsa’nın kentiçi ulaşımda ayrıcalıklar getirecek yeni ürünü 9 metrelik MD9 LE aracı, Şile’den yola çıktı. Çavuşoğlu Otomotiv’de yapılan tanıtımın ardından ilk MD9LE Şile Kooperatifi’ne teslim edildi.

Temsa bayisi Çavuşoğlu Otomotiv’in ev sahipliğinde, 18 Haziran Salı günü Pendik’teki merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe 200’ü aşkın özel halk otobüsçüsü, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Şile Kooperatifi Başkanı Metin Mısır, Yönetim Kurulu Üyeleri,  Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yöneticisi Ebru Ersan, Çavuşoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Çavuşoğlu, Genel Müdür Hasan Pilavcı katıldı .

Düzenlenen etkinlikte konuşma yapan Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, kentleşme sürecinde değişen yapının ulaşıma yönelik yeni ihtiyaçları da beraberinde getirdiğini belirterek, “Özellikle son yıllarda daha çevreci ürünlere eğilimin artması ve engelli taşımacılığa yönelik çalışmaların hızlanması kentiçi ulaşımda daha modern araçların pazara sunulmasını sağladı. Temsa olarak pazara sunduğumuz 12 metrelik Avenue ürünümüz sizlerin de bildiği gibi çok büyük bir beğeni ile hizmet veriyor. Halen İstanbul Otobüs A.Ş’nin filosunda yer alan 668 adet otobüs içerisinde birinci sırada 164 adet ile Avenue bulunuyor. Özel halk otobüsçülerimizin de filolarında 34 Avenue var. Bunun yanı sıra Avenue 300 adet ile İzmir ulaşımında da hizmet veriyor. Tabi değişen kent yapısı araç büyüklüklerinde yeni alternatifleri de zorunlu kılmaya başladı. Bizde bu değişime uygun, ihtiyaçlara ve taleplere cevap verebileceğine inandığımız 9 metrelik MD9 LE’yi bugün sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlk MD9LE’nin Şile Kooperatifi’ne teslimini gerçekleştireceğiz. MD9 LE aracımızın Şileli otobüsçü dostlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Otobüsçü dostlarımızın ve MD9LE’nin yolu açık olsun” dedi.

Körüklü ve CNG’li otobüsler geliyor

Dinçer Çelik, müşteri ihtiyaçlarına uygun çözümler üretmeye devam edeceklerini de vurgulayarak, körüklü ve CNG otobüs lansmanlarını da bu yıl içinde yapacaklarını söyledi.

Siz istediniz, bizde ürettik

Dinçer Çelik’in ardından konuşan Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl da, MD9LE’yi otobüsçülerle birlikte onların ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde geliştirdiklerini vurgulayarak, “Otobüsçü dostlarımız Avenue kalitesini ve konforunu taşıyan, işletme avantajlarını yansıtan ama daha küçük bir araç ihtiyaçları bulunduğunu bizlere uzun süredir iletiyorlardı. Bizde otobüsçü dostlarımızın taleplerine uygun, onların görüşlerine çok önem vererek AR-GE ekibimizle birlikte bir ürün geliştirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu ürünün geliştirilmesinde otobüsçü dostlarımızın da büyük emeği var. 160 noktada MD9LE’yi müşterilerimizle buluşturarak onların görüşlerini aldık. Onlar istedi, biz de onların ihtiyaçlarına uygun bir aracı ürettik. MD9LE’nin konfor düzeyi ve işletme avantajları ile şehiriçinde kısa mesafede hizmet veren otobüsçülerin yeni gözdesi olacağına inanıyoruz. Bugün MD9LE’nin ilk teslimatını Şile Kooperatifi’ne yaparak bir anlamda yollara da çıkartmış oluyoruz. Biz bu sayının kısa süre içinde artacağına da inanıyoruz. Yeni ürünümüzün hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Satış sonrası hizmetlerdeki başarımız

Murat Anıl, satış sonrası hizmetlerde gösterilen başarılı çalışmaların Avenue tercihinde önemli bir etken olduğunu belirterek, “Şunu biliyoruz, otobüsçü dostlarımız bizim ürünümüzü tercih ederken satış sonrası hizmetlerdeki tecrübeli ve kaliteli hizmet ağımıza da büyük güven duyarak bu yatırımı yapıyor. Bundan gurur duyuyoruz. Ne kadar kaliteli bir ürün pazara sunsanız da satış sonrası hizmetlerde müşteri ihtiyaçlarına uygun çözümleri sunamadığınızda başarınızı sürekli hale getirmeniz mümkün olmaz. Bu güvenin 9 metrelik araç yatırımı planlayan otobüsçüleri de MD9 LE’ye yönelteceğine inanıyoruz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mercedes’ten Sulayıcı Lojistik’e Büyük TeslimatÖnceki Haber

Mercedes’ten Sulayıcı Lojistik’e Büyük T...

Ford Trucks Bayi Açılışları Devam EdiyorSonraki Haber

Ford Trucks Bayi Açılışları Devam Ediyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar