İstanbul
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

İETT’den İftar Saatinde Yolda Olan Yolculara İftar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İETT’den İftar Saatinde Yolda Olan Yolculara İftar
Abone ol
İETT, İstanbul’un farklı noktalarında kurduğu iftar sofralarıyla, iftar saatinde yolda olan yolcularla İETT şoförlerini bir araya getiriyor.

İETT’nin empati ve birlik beraberliğe katkı sağlamak amacıyla başlattığı iftar sofralarıyla İETT şoförleri, İETT yöneticileri, hat amirleri ve yolcular birlikte iftar açıyor. Ramazan ayının sonuna kadar devam edecek iftar sofralarının ilki geçtiğimiz akşam İETT’nin Eminönü ve Yenibosna İşletme Şefliğinde gerçekleştirildi. Her akşam 200 kişinin katılacağı iftar sofraları sırasıyla Avrupa Yakasında Kocamustafapaşa, Mecidiyeköy, Metrobüs Beylikdüzü, Zeytinburnu, Yenibosna İşletme, Kağıhane, Rumelihisarüstü, Yenikapı, Arnavutköy, Levent, Hacıosman ve Yeşilpınar’da Anadolu yakasında ise Kadıköy, Yenidoğan, Üsküdar, Ortaçeşme, Sultanbeyli, Kartal, Pendik, Kavacık, Bereket ve Tepeüstünde kurulacak.

Dün akşam ki iftar programına katılan İETT Genel Müdür Yardımcısı Mümin Kahveci yaptığı açıklamada yolcularla işletme personelinin aynı masada bir araya gelerek kaynaştığını ifade ederek, "Ramazan ayı, birlik ve beraberliğimizin zirveye çıktığı aydır. İftar sofraları da buna vesile oluyor. Paylaşmayı, kardeşliği ve bölüşmeyi bize gösteriyor." diye konuştu.

diş açma yöntemiyle düşük yuvarlanma direnci sağlanan lastikler yakıt tasarrufuna önemli ölçüde katkı sağlıyor.

 

‘Diş açma’ teknolojileri anlatıldı

Ağır vasıta kullanıcılarına verilen eğitimlerin ilk bölümünde; yeni alınan bir Michelin lastiğinin ilk ömrünü tamamladıktan sonra diş açma için özel olarak koyulan ekstra kauçuk katının nasıl kesilerek diş açıldığı ve yeni oluşturulan diş derinliğinin lastiğe nasıl yüzde 25 daha uzun ömür sağlayarak yakıt tüketimini düşürdüğü anlatıldı. Son bölümde ise ağır vasıta lastiğine ilk ömrünün % 90’ı kadar üçüncü ömrünü veren ‘Recamic kaplama’ teknolojisi anlatıldı. Eğitimler, sürücülere ‘Multi-Life’ uygulaması ‘diş açma’ ve ‘Recamic kaplama’ teknolojilerinin anlatılmasının yanı sıra bu konuları gösterilen video filmler ile desteklendi.

Ağır vasıta şoförlerine ‘Recamic Kaplama Kuponları’ dağıtıldı

Eğitim alanlarında kurulan Recamic ve Euromaster servis noktaları da eğitimlere destek verdi. Aktiviteler sırasında lastik ve teknolojilerin tanıtımını yapan Euromaster Türkiye Franchise Müdürleri ve Euromaster Bayileri aynı zamanda ağır vasıta şoförlerine ‘Recamic Kaplama Kuponları” hediye ederek indirim fırsatlarından yararlanmalarını sağladılar.

arka aksla zorlu yol şartlarından kolay ve emniyetli sıyrılma gibi birçok özelliği bünyelerinde barındırıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Michelin TIR’ı ‘MULTI-LIFE’ Teknolojisini Ağır Vasıta Sürücüleri İçin AnlattıÖnceki Haber

Michelin TIR’ı ‘MULTI-LIFE’ Teknolojisin...

İzmir’de Belediye Otobüsleri GrevdeSonraki Haber

İzmir’de Belediye Otobüsleri Grevde

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar