İstanbul
DOLAR32.4981
EURO34.9653
ALTIN2430.6

İETT’de Devir Teslim Töreni Düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İETT’de Devir Teslim Töreni Düzenlendi
Abone ol
Beş yıldır İETT Genel Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Dr. Hayri Baraçlı, emekliye ayrılan Prof. Dr. Adem Baştürk'tün yerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine atandı.

İETT Genel Müdürlüğü görevini Temmuz 2009’dan beri sürdüren ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine atanan Dr. Hayri Baraçlı görevini İETT Genel Müdür Yardımcısı Mümin Kahveci’ye devretti. Görev değişimi dolayısıyla ilk olarak Genel Müdür Baraçlı’nın makamında, ardından da İETT Karaköy Yemekhanesinde çalışanların da katılımıyla devir teslim töreni yapıldı. Düzenlenen törene İBB Genel Sekreterliği görevine atanan Genel Müdür Dr. Hayri Baraçlı, Genel Müdür Yardımcıları Mümin Kahveci, Dr. Hasan Özçelik, Dr. Maşuk Mete, İBB Genel Sekreter Yardımcıları, İETT Daire Başkanları, birim müdürleri, sendika temsilcileri ve çalışanlar katıldı.

Devir teslim töreninde bir konuşma yapan Dr. Hayri Baraçlı, “Görevde bulunduğu 5 yıl içerisinde yaptıkları çalışmalarla İETT’yi belli bir noktaya getirdiklerini belirterek İstanbul’a hizmet etmeyi sevdiklerini söyledi. İETT’nin 24. genel müdürü olarak görevini yerine getirdiğini anımsatan Baraçlı, “İETT 143 yıldır İstanbul’a hizmet veriyor. Hizmet kalitesinin artmasında işçi ve memur arkadaşlarımızın emekleri göz ardı edilemez. Bizler hizmet etmeyi seviyoruz ve bunu da çalışarak gösteriyoruz. Büyük bir görevden daha büyük bir göreve gidiyoruz. Benden sonra İETT Genel Müdürlüğü görevini Mümin Kahveci Bey yürütecek. Kendisinin bu bayrağı sizlerin de emeği ve gayretiyle daha üst seviyelere çıkartacağına inanıyorum. Hiçbir zaman İETT’yi unutmayacağım. Hepinize çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Görevi devralan yeni İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci de yaptığı konuşmada Genel Müdür Baraçlı ile beş yıl birlikte çalıştıklarını hatırlatarak, Baraçlı’nın büyük bir heyecanla çalıştığını, ondan aldıkları bayrağı daha üst noktalara çıkartmak için çalışacaklarını söyledi.

Törenin sonunda İBB Genel Sekreterliği görevine atanan Dr. Hayri Baraçlı’ya İETT’nin yeni Genel Müdürü Mümin Kahveci tarafından tablo ve çiçek takdim edildi. İETT'de 5 yıldır birlikte çalıştığı mesai arkadaşları tarafından alkışlarla uğurlanan Baraçlı, binadan ayrılırken duygulu anlar yaşandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DHMİ Heyeti Anıtkabir`İ Ziyaret EttiÖnceki Haber

DHMİ Heyeti Anıtkabir`İ Ziyaret Etti

LPG Stargaz Faaliyetlerine BaşladıSonraki Haber

LPG Stargaz Faaliyetlerine Başladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar