İstanbul
DOLAR32.5762
EURO35.0169
ALTIN2430.3

İETT Futbol Takımı İstanbul'un Şampiyonu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İETT Futbol Takımı İstanbul'un Şampiyonu
Abone ol
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Geleneksel Spor Şöleni’nde, uluslararası arenada ülkemizi başarıyla temsil eden FIFA Kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır’ın yönettiği final müsabakasında İETT futbol takımı Mezarlıklar Müdürlüğü’nü 5-2 yenerek şampiyon oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl büyük bir coşku içerisinde düzenlediği birimler, iştirak şirketleri ve ilçe belediyeler arası spor şöleninde İETT futbol takımı şampiyon oldu. Bu yıl 31. kez düzenlenen Geleneksel Spor Şöleni’nde, uluslararası arenada ülkemizi başarıyla temsil eden FIFA Kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır’ın yönettiği final müsabakasında İETT futbol takımı, Mezarlıklar Müdürlüğü’nü 5-2 yenerek şampiyon oldu. Üçüncülük maçında ise İstaç AŞ, Zabıta Daire Başkanlığı’nı 12-4 mağlup etti. Karşılaşma sonrası İBB Gençlik ve Spor Müdürü Osman Avcı, final müsabakasını yöneten Cüneyt Çakır’a teşekkür plaketi takdim etti

Turnuvaların kapanış töreninde hazır bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Hüseyin Eren, İbrahim Kapaklıkaya, Mevlüt Vural, Köksal Tandıroğlu ve Ali Altuntaş, İETT Genel Müdür Yardımcıları Mümin Kahveci, Maşuk Mete ve Hasan Özçelik, İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mevlüt Bulut, İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Muzaffer Saraç, Etüd ve Projeler Daire Başkanı Atilla Alkan, İBB Gençlik ve Spor Müdürü Osman Avcı, Mezarlıklar Müdürü Adem Avcı, Spor AŞ Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin, Şehir Hatları Genel Müdürü Süleyman Genç,  Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mümin Dursun ile eski milli futbolcu Hakan Ünsal final karşılaşmalarını izleyenler arasında yer aldılar.

Futbol takımımız bu yıl katıldığı Lig Play Futsal’da 2.liği, Corporategames’te Türkiye şampiyonluğunu, İBB  31 geleneksel birimler arası spor turnuvasında yine şampiyonluk kupasını kaldırarak kurumumuzu en iyi şekilde temsil etmeyi başarırken, şampiyon İETT futbol takımının teknik direktörü Çetin Alper ve yardımcı Hocası Nazmi SEVİNÇ son 3 yıldır  futbol takımımızı kürsüden  indirmedi. Şampiyon İETT takımının kadrosunda; Kaptan Onur Atilla, Kaleci Muharrem Kasa, Turgay Aydemir, Sevdet Paftalı, Aşkın Sümercan, Mehmet Kömerik, Esat Özcanlı, Sedat Alptekin, Eyüp Özel, Cihan Kılıç, Fuat Taşdemir  ve kaleci Coşkun Er yer alıyor.

Yaklaşık 50 bin çalışanı ile İstanbul’un tüm bölge, belde ve mahallesinde 365 gün 24 saat hizmet vermekte olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin birimleri, iştirak şirketleri ve ilçe belediyeler arasında her yıl geleneksel olarak düzenlenen spor şöleni turnuvaları 2013 yılında da müthiş bir heyecana sahne oldu. İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Spor AŞ işbirliğinde bu yıl 31.’si düzenlenen Geleneksel Spor Şöleni Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi’nde futbol, voleybol ve masa tenisi branşlarında gerçekleştirildi. 23 Eylül 2013 tarihinde start alan Spor Şöleni’nde futbolda 65, voleybolda 18 ve masa tenisinde de 26 takım şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti. Mücadelelerin sonunda Futbolda İETT, Voleybolda İstaç, Masa Tenisinde İGDAŞ takımları turnuva şampiyonu oldular.

Voleybol maçında ise Küçükçekmece Belediyesi’ni 3-1 yenen İETT Genel Müdürlüğü turnuvayı 3. tamamladı. Yine tenis branşında oynanan üçüncülük dördüncülük maçında ise İETT, Zabıta Daire Başkanlığı’nı mağlup etmeyi başardı. Final müsabakaları sonrası düzenlenen ödül töreni ile başarılı olan takımlara madalya ve kupaları takdim edildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 31. Geleneksel Spor Şöleni toplu fotoğraf çekimi ile son buldu

İETT futbol takımı, şampiyonluk kupasının ardından İBB Sosyal Tesislerde akşam yemeğinde bir araya gelerek şampiyonluğu kutladılar.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pegasus’a Dubai’den Tüketici Memnuniyeti ÖdülüÖnceki Haber

Pegasus’a Dubai’den Tüketici Memnuniyeti...

Anadolu Bilet’e 10 adet Mercedes-Benz TravegoSonraki Haber

Anadolu Bilet’e 10 adet Mercedes-Benz Tr...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar