darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3151
EURO35.1355
ALTIN2278.6

İETT Ailesi Aynı Sofrada Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İETT Ailesi Aynı Sofrada Buluştu
Abone ol
İETT’nin geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği, İETT çalışanları ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Her yıl Ramazan ayında gelenek halinde sürdürülen İETT iftar yemeği, çok sayıda İETT çalışanını ve ailelerini bir araya getirdi. Yenikapı İBB Şehir Parkı’nda 7 bin kişiye verilen yemeğin ev sahipliğini Genel Müdür Dr. Mümin Kahveci yaptı. İftar yemeğine İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, İETT Genel Müdür Yardımcıları Dr. Maşuk Mete, Dr. Hasan Özçelik, Dr. Ahmet Bağış İBB Genel Koordinatörü Alaeddin Şahin, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Aslan, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, İBÇD Derneği Genel Başkanı Salim Sezer, TÖHOB Başkanları, sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda İETT çalışanı katıldı. İftar öncesi ve sonrasında İETT TSM Korosu ilahiler ve İstanbul türküleri seslendirdi. İftar programının ardından 25 ülkenin katıldığı 2014 World Corporate Games oyunlarında İngiltere/ Liverpool’da dünya şampiyonu olan İETT Futbol Takımı’na madalya töreni düzenlendi.

İftarın ardından davetlilere hitap eden İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, 5 yıl boyunca İETT Genel Müdürlüğü görevini yerine getirdiğini anımsatarak, Ramazan-ı Şerif’in manevi atmosferinde İstanbul’a hizmet eden, gönül veren İETT ailesiyle iftar açmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.  Geçtiğimiz 5 yıl boyunca İETT’de birçok büyük projelere imza attıklarını dile getiren Baraçlı, “Bizler Büyükşehir Belediyesi olarak büyük projeler üretme gayreti içerisindeyiz. Halkın derdini anlayan aynı zamanda çözüm üreten bir anlayışla hareket ediyoruz. Bizler hizmet aşkıyla yola çıkan, halkıyla beraber bütünleşen bürokratlarız. Her ramazan ayında Yenikapı ve Maltepe miting alanlarında bu etkinlikleri devam ettireceğiz. Ramazan’ın bereketi evlerimizin, ailelerimizin ve ülkemizin üzerine olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde daha nice Ramazanlara ulaşmak dileği ile hepinize saygılar sunuyorum.” dedi.

Kahveci: “İETT her alanda en iyiyi temsil ediyor”

İETT’nin 143 yıldır İstanbul’a hizmet sağlayan bir kurum olduğunu kaydeden İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci de yaptığı konuşmada İETT’nin hizmet seviyesini geliştirerek devam ettirdiğini söyledi. Yenikapı İBB Şehir Parkı sayesinde İstanbul’un yeni bir alana kavuştuğunu dile getiren Kahveci, sosyal ve kültürel etkinliklerin burada yapılmaya devam edeceğini ifade etti. 2014 World Corporate Games oyunlarında dünya şampiyonu olan İETT Futbol Takımını da tebrik eden Kahveci, “İETT futbol takımımız düzenlenen turnuvalarda ilk önce İstanbul’da birinci oldu. Daha sonra Türkiye genelinde birinci oldu. Geçen hafta kurumsal şirketlerin katıldığı turnuvada dünya şampiyonu madalyasını aldı. İETT sadece ulaşımda değil her alanda en iyiyi temsil ediyor. Futbol takımımızı bir kez daha tebrik ederken, sevgi ve hoşgörünün güzelliğini hep birlikte yaşamak dileği ile” diyerek konuşmasını noktaladı.

Bem-Bir-Sen Sendikası Genel Başkanı Mürsel Turbay ve Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Aslan da Ramazan ayının değerine vurgu yaptıkları konuşmalarında; gece gündüz demeden İstanbulluların hizmetinde olan İETT çalışanlarının çok daha iyi şeylere layık olduğunu söylediler ve çalışanlar olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehri mamur etmek için gayret göstereceklerini ifade ettiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Avrupa"Yol Güvenliği Kampanyaları Daha Vurucu Olmalı" DiyorÖnceki Haber

Avrupa"Yol Güvenliği Kampanyaları Daha V...

Marmaray'a Yılın Projesi ÖdülüSonraki Haber

Marmaray'a Yılın Projesi Ödülü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar