İstanbul
DOLAR32.5767
EURO34.9012
ALTIN2436.5

İBB Genel Genel Sekreterliği’ne Hayri Baraçlı Atandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İBB Genel Genel Sekreterliği’ne Hayri Baraçlı Atandı
Abone ol
Kadir Topbaş, İBB Genel Sekteri Adem Baştürk'ün emekliye ayrılmasının ardından yeni Genel Sekreterin İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı’nın olacağını açıkladı.

Yeni Camii Meydanı'nın hizmete alım törenine katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, açılış programından sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Gazetecilerin İBB Genel Sekteri Adem Baştürk'ün emekliye ayrılması konusuna ilişkin soru üzerine Başkan Topbaş, şunları söyledi: "Adem Baştürk, uzun yıllar İstanbul'a hizmet etmiş, çok kaliteli, akademik kariyeri olan bilgi birikimiyle dolu bir insan. Sayın Başbakanımızın belediye başkanlığı döneminde de Büyükşehir’de bulunmuş ve daha sonra parlamentoda çalışmış. Daha sonra İcranın başı olarak görevlendirdiğimiz, kendisinden çok istifade ettiğim çok deneyimli bir kişi. Kendileri hepinizin bildiği gibi bir kaza geçirmişti. O kazanın verdiği bir rahatsızlık var. Onun tedavisi devam ediyor. Zaten yaş haddi de gelmek üzereydi. Devamlı kendisi bizden bu konuda müsaade istedi.  Biz hep beklettik. Aman seçimlerden sonra bakarız diye bir ricamız oldu. Bizi kırmadılar sağolsunlar. Şimdi de emeklilik dilekçelerini verdiler. Hayırlı olsun."

İBB Genel Sekteri olarak atanacak kişiyle ilgili bilgi veren Başkan Topbaş, "İBB Genel Sekreteri olarak Adem Baştürk'ün yerine şu an da İETT Genel Müdürlüğümüzü yapan Doç. Dr. Hayri Baraçlı'yı düşündük. O da genç bir arkadaşımız, akademik deneyimi ile birlikte endüstri mühendisi ve çok yönlü  bir insan ve kendisinin de bu işi başarabileceğine inanıyoruz. Gerçekten İETT'de çok ciddi çalışmalar yaptı. İETT'yi belli bir seviyeye getirdi. İETT'nin hizmet anlayışını oluşturdu. İBB'de de beraber çalışmaya devam edeceğiz. Toplantılarımıza da katılıyordu. Belediyenin hafızasını bilen bir kişi.  İnşallah Hayri Baraçlı'yla ilgili atamasını imzalayıp İçişleri Bakanlığı'na göndereceğim" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İspark Otopark Master Planı Hedefine KilitlendiÖnceki Haber

İspark Otopark Master Planı Hedefine Kil...

Kamil Koç Safir Yatırımlarını SürdürüyorSonraki Haber

Kamil Koç Safir Yatırımlarını Sürdürüyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar