darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3923
EURO35.1017
ALTIN2326.6

Hisarlar Grup En Yeni Ürünlerini Tanıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hisarlar Grup En Yeni Ürünlerini Tanıttı
Abone ol
Hisarlar Grup,yeni ürettiği tamburlu çayır biçme makinesinin tanıtımını etkinlik sırasında ilk kez gerçekleştirdi. Diğer yandan, Hisarlar Grup gerçekleştirdiği 13 milyon Euro tutarındaki yatırımla 17 bin m2’lik yerleşkede üretime başlamaya hazırlanıyor.

Tarım makineleri sektöründe Türkiye’de pek çok ilke imza atan Hisarlar Grup, 19 - 21 Eylül 2013 tarihleri arasında İzmir’de düzenlenen İzmir Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katıldı. Firma etkinlik kapsamında ürün portföyündeki ara çapa, alabora, mikser, dal parçalama, bahçe rotovatör, tarla tipi alabora ve sap parçalama makinesi gibi ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Hisarlar Grup’un yeni ürettiği tamburlu çayır biçme makinesinin tanıtımı ise fuarda ilke kez gerçekleştirildi.

Hisarlar Grup’un bayi ağı genişliyor

Firma adına fuara katılan Hisarlar Grup CEO’su Zafer Türker, ürünlerini İzmirli çiftçilerle buluşturmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. Hisarlar Grup’un bayi ağının her geçen gün genişlediğini belirten Türker şöyle konuştu: “Bu fuar aynı zamanda yeni bayilikler için de fırsat niteliğindedir. Son üç yıldır bahçe tipi, narenciye tarımına yönelik tasarladığımız makinelerimizle Akdeniz, Trakya ve Ege bölgelerinde yeni bayilikler veriyoruz” diye konuştu.

Diğer yandan Türkiye’nin dört bir yanındaki çiftçileri desteklemekten ve geliştirdikleri tarımsal teknolojiyle üretimlerini artırmaktan heyecan duyduklarını ifade eden Zafer Türker ayrıca, “Yılda ortalama 30 fuara katılıyor ve her yeni fuarda hedef kitlemize yeni bir ürün sunmayı hedefliyoruz. Tarım makineleri alanında Türkiye’nin ilk Ar-Ge merkezini kuran Hisarlar olarak, ülkemizin dışa bağımlılığını azaltacak tarımsal faaliyetlerini gelişmiş teknolojilerimizle desteklemekten büyük onur duyuyoruz” dedi.

Hisarlar’ın yeni yatırımları yolda

Hisarlar Grup’un Ar-Ge çalışmalarının yanı sıra üretime yönelik yatırımlarının da hız kesmeden devam ettiğini belirten Zafer Türker, “2013 yılında tarım makineleri sektöründe yaptığımız 13 milyon Euro tutarındaki yatırımla 6 bin m2’si kapalı olmak üzere toplam 17 bin m2’lik yerleşkede üretim gerçekleştireceğiz. Tavşanlı yatırımımızla birlikte Hisarlar Grup, 3 ana yerleşkede 56 bin m²  kapalı 102 bin m² ise açık alana sahip olacak” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Mercedes-Benz Türk Teknisyen Olimpiyatları”Önceki Haber

“Mercedes-Benz Türk Teknisyen Olimpiyatl...

Avıa Kamyonlarında Fiyatlar SabitleniyorSonraki Haber

Avıa Kamyonlarında Fiyatlar Sabitleniyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar