darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3744
EURO35.0772
ALTIN2325.3

Halk Otobüsü Şoförlerine Seminer

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Halk Otobüsü Şoförlerine Seminer
Abone ol
Manisa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, özel denetimli halk otobüsleri sürücülerine seminer düzenledi. Toplantıda sürücülere, kanun ve yönetmelikler hakkında bilgi verilerek, vatandaşlarla olan iletişimin sağlıklı bir şekilde yürümesi adına psikolojik destek verildi.

Manisa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, tarafından Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda özel denetimli halk otobüsleri sürücülerine yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi. Seminerin eğitmenliğini Trafik Zabıta Amir Vekili Kurtuluş Yaşayancan, Manisa Belediyesi Aile Danışma Merkezi’nde görevli psikolog Merve Ateş, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görevli emniyet amiri Osman Genç yaptı. Seminerde 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nda Değişiklik ve Halk Otobüsleri Çalışma Yönetmeliği hakkında bilgi verildi. Psikolog Merve Ateş tarafından da empati, duygu kontrolü, stres gibi şoförlerin halkla olan ilişkilerinin sağlıklı olabilmesi adına yapılması gerekenlere yönelik konuşma yaptı.

Şoförlere Kapsamlı Bilgilendirme

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü olarak, periyodik aralıklarla seminer düzenlediklerini söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Mümin Deniz, seminerlerin göreve başlayacak olan yeni şoförlerin sertifika almalarında önemli adımlardan biri olduğunu belirtti. Değerlendirilen talep doğrultusunda Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimliği işbirliği ile seminer düzenlediklerini belirten Deniz, “Hem mevcut şoförlere yeni yönetmelik hakkında bilgi veriyor, hem de göreve başlayacak olan şoför adaylarının sertifika alabilmeleri adına bilgilendirmelerde bulunuyoruz. Özellikle şoförlerin vatandaşlarla olan diyologlarının sağlıklı bir şekilde devam etmesine yönelik psikolojik destek hizmeti veriyoruz. Oldukça kapsamlı bir şekilde düzenlenen seminere katılan tüm şoförlere başarılar diliyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çorum'a 5 Yeni Isuzu Halk OtobüsüÖnceki Haber

Çorum'a 5 Yeni Isuzu Halk Otobüsü

Karayolları Arazisinin Devri Afyon’aSonraki Haber

Karayolları Arazisinin Devri Afyon’a

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar