darussafaka
İstanbul
DOLAR32.397
EURO35.0643
ALTIN2326.7

Haliloğlu Treylerde Otokar’la Yola Devam Edecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Haliloğlu Treylerde Otokar’la Yola Devam Edecek
Abone ol
Otokar, Gaziantep’in en önemli lojistik ve nakliye firmalarından biri olan Haliloğlu Lojistik’e 17 adet Iceliner ve 36 adet Tırliner olmak üzere toplamda 53 adet treyler teslimatı gerçekleştirdi.

Koç Topluluğu şirketlerindenOtokar, Haliloğlu Lojistik’e bozulabilir gıda taşımacılığı alanındaki referans aracı Iceliner’dan 17 adet ve üstün teknolojisi ve yüksek kalitesiyle ekonomik ve güvenli taşıma hizmeti sunan Tırliner’dan 36 adet olmak üzere toplamda 53 adet treyler teslim etti.

Teslimat töreni 07 Şubat 2014, Cuma günü İstanbul’da düzenlendi. Törene Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Tokatlı, Otokar Treyler Satış Birim Yöneticisi Murat Özsoy, Otokar Treyler Bölge Satış Yöneticisi Ali Güler, Haliloğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı M. Sait Ercan, Haliloğlu Grup Genel Müdürü Zafer Azgın, İmamkayalıoğulları Bayi Sahibi Hasan Mazıcıoğlu ve İmamkayalıoğulları Bayi Genel Müdürü Ahmet Daşar katıldılar.

Düzenlenen teslimat töreninde konuşma yapan Otokar İç Pazar satış Müdürü Murat Tokatlı Haliloğlu’nun yeni lojistik yatırımında Otokar’ı tercih etmesinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Türkiye lojistik sektörünün emin adımlarla ve hızla büyüyen, Gaziantep bölgesinin köklü firmalarından Haliloğlu Lojistik’in yeni araç alımında güvenilirlik, sağlamlık ve kalite özelliklerini birarada sunan Otokar semi-treylerlerini tercih etmesinden büyük mutluluk duyduk. Haliloğlu Grup bünyesinde yer alan Haliloğlu Lojistik Güneydoğu Anadolu bölgesinin en önemli nakliyat ve lojistik firmalarından biri. Haliloğlu’nun yeni araç alımında Otokar’ı tercih ederek bu alanda yaptığı filo yatırımlarında artık yola bizimle devam edecek olması bize gurur veriyor. Treyler sektörü bizim için çok önemli. Otokar olarak müşteri ihtiyaçlarına uygun üretim yapıyoruz. Her geçen gün ürün ailemizi genişletiyoruz. Güneydoğu Anadolu bölgesi bizim için oldukça önemli bir bölge. Biz de ürün ailemize bu bölgenin şartlarına uygun ve kullanıcılardan gelen taleplere göre şekillenmiş ürünler ekliyoruz. Kullanıcılarımız bizi uzmanlığımız ve treyler sektöründeki bilgi birikimimiz için tercih ediyorlar. Yeni araçların Haliloğlu’na hayırlı olmasını diliyor, işbirliğimizin uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum.” diye konuştu.

Haliloğlu Grup hakkında bilgi veren Haliloğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı M. Sait Ercan ise “1999 yılında kurulan ve son 4 yıldır Türkiye’nin ilk 1.000 ihracatçı firması arasında yer alan Haliloğlu Grup olarak filomuzda 355 adet çekici ve treyler bulunuyor. 350 adet öz varlık aracımızın, 80 adedi frigorifik treyler, 160  adedi tenteli treyler ve 110 adedi ise kara tankerlerinden oluşuyor. Haliloğlu Grup olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilmek adına Gaziantep, İzmir, Silopi ve Kuzey Irak’ta ofislerimiz bulunuyor.” dedi. Ercan, “Otokar her alanda olduğu gibi treyler alanında da konusunun uzmanı bir şirket. Otokar’ın uzun yıllara dayanan deneyimi, üstün mühendisliği, satış sonrası hizmet yaygınlığı ve ürünlerinin ikinci el avantajı bu araçları tercih etmemizin en önemli nedenleri… Otokar ürün kalitesi ile bize hiçbir zaman bir sıkıntı yaratmayacak bir iş ortağı.” diye konuştu.

Otokar-Freuhauf Iceliner

Iceliner, Türkiye'de üretilen ECC regülasyonlarına uygun, HACCP ve ATP-C sertifikasına sahip ilk frigorifik semi-treyler olma özelliğine sahip. Otokar-Freuhauf Iceliner, standart çekicilerle kullanımda 2,66 metre iç yüksekliği ile sınıfının en geniş iç hacmine sahip. Forklift ile yükleme olanağı sağlayan, EN 283 normlarına uygun, dış yüzeyi taşınan yükün kaymasını engelleyecek şekilde tasarlanmış yekpare alüminyum panele sahip taban yapısı ile Iceliner, güvenli taşımacılığı garantiliyor. Otokar tesislerinde üretilen yeni Iceliner'ın, yüksek darbe ve UV direncine sahip iç ve dış CTP panelleri, yüksek aydınlatma kapasitesine sahip araç iç aydınlatma lambaları, yükün araç ön duvarına vereceği zararları engelleyen ve aynı zamanda soğuk hava sirkülasyonuna yardımcı olan 4 adet ön koruma barı ile gıda taşımacılığına yepyeni bir soluk getiriyor.

Otokar-Freuhauf Tırliner

Otokar tarafından kullanıcı beklentileri doğrultusunda AB regülasyonlarına ve gümrük mevzuatına uygun olarak tasarlanan Tırliner, çok yönlü kullanım alanı ile temel taşımacılık ihtiyaçlarına cevap veriyor. Özel tasarımı, üstün teknolojisi ve yüksek kalitesiyle ekonomik ve güvenli taşıma hizmeti sunuyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İDO, İstanbul’un Metro Ağını Bursalıların Hizmetine SunuyorÖnceki Haber

İDO, İstanbul’un Metro Ağını Bursalıları...

“Elektrikli Araçların Alt Yapısı Yetersiz”Sonraki Haber

“Elektrikli Araçların Alt Yapısı Yetersi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar