darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3847
EURO35.0663
ALTIN2326.5

Goodyear’e “Avrupa’nın En İyi İşvereni Ödülü’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Goodyear’e “Avrupa’nın En İyi İşvereni Ödülü’
Abone ol
Goodyear Şirketi’nin Avrupa çapında yürüttüğü İnsan Kaynakları alanındaki politikaları ve uygulamaları, Top Employers Institute (En İyi İşverenler Enstitüsü) tarafından ödüllendirildi.

Goodyear EMEA Bölgesi İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı Rajita D'Souza, bu ödül ile ilgili olarak, “İnsan Kaynakları alanında bir kez daha ‘En İyi İşveren’ seçilmek, mükemmel bir başarı. Bu ödül, yüksek motivasyonlu, birbiriyle entegre ve yetenekli çalışanların dikkatini çekme ve bu çalışanları elde tutma amacıyla şirket içinde olağanüstü bir çalışma ortamı sağlamak için göstermiş olduğumuz kararlılığımızın bir kanıtıdır” dedi.

Top Employers Institute, ‘’çalışanlarına en yüksek standartları’’ sunduğunu kanıtlayan katılımcı kuruluşları, En İyi İşveren sertifikasıyla ödüllendiriyor. Sertifikalandırma süreci, her şirketin strateji, politika uygulamaları, çalışanların durumu ve gelişimini izleme ile bu konular hakkında kurulan iletişim gibi belirli alanlarda yürütülen insan kaynakları çalışmalarını değerlendiren ‘’İK Alanında En iyi Uygulama Araştırması’’ sonuçlarına dayanıyor. Değerlendirme süreci kapsamında, bu araştırma sonuçlarına dayanan bağımsız bir denetim de gerçekleştiriliyor.

Önceden CRF Enstitüsü olarak bilinen, merkezi Hollanda’da bulunan Top Employers Institute, 1991 yılından bu yana dünya çapında En İyi İşveren’i belirliyor. Top Employers Institute CEO’su David Plink, ‘’Yıllardır  dünyanın her yerinde tescilli yöntemimizi kullanarak şirketleri değerlendiriyor ve sertifikalandırıyoruz. Objektifliğe, bağımsızlığa ve seçiciliğe fazlasıyla önem veriyoruz. Bunun neticesinde, mevcut ve potansiyel çalışanlar, kendi çalışanlarının da gelişmesi için kusursuz şartlar sunan sertifikalı şirketlere güvenebiliyorlar’’ dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dostu Yeni Tdd Delta Serisi Kayseri’deÖnceki Haber

Dostu Yeni Tdd Delta Serisi Kayseri’de

THY’den Bursa Uçuşları İçin Yeşil IşıkSonraki Haber

THY’den Bursa Uçuşları İçin Yeşil Işık

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar