İstanbul
DOLAR32.5667
EURO34.8623
ALTIN2433.3

GOODYEAR’DAN İNOVASYONA BÜYÜK YATIRIM

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
 GOODYEAR’DAN İNOVASYONA BÜYÜK YATIRIM
Abone ol
Dünyanın lider lastik üreticilerinden Goodyear, Lüksemburg Hükümeti ve IEE Şirketi işbirliği ile inovasyon çalışmalarına yönelik kurulan otomotiv kampüsünün kurucu ortağı oldu. Üstün teknolojik çalışma koşullarına sahip olan otomotiv kampüsü, Goodyear’ın müşterilerin ve tüketicilerin taleplerine yönelik geleceğin mobilite çözümlerini, akıllı ürünlerini, hizmetlerini üretme ve sunma konusundaki katkılarını hızlandıracak.

Lüksemburg Hükümeti’nin işbirliğiyle kurulacak olan ve otomotiv sektöründe teknolojik yenilikler üreten şirketlere, teknoloji harikası tesisler sunan özel bir araştırma ve geliştirme alanı olacak Lüksemburg Otomotiv Kampüsü’nün, Avrupa otomotiv sektöründeki iş fırsatlarının genişlemesini sağlayacağını ifade eden Goodyear Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) Başkanı Jean-Claude Kihn; “Kampüsün kurucu üyesi ve ilk kurulan tesislerden birinin sahibi olan Goodyear, yeni konseptlerin tasarım, test ve üretim süreçlerinde diğer şirketlerle işbirliği yapmayı dört gözle beklemektedir. İnovasyon, Goodyear’ın en önemli parçasıdır. Yeni kurulan otomotiv kampüsü sayesinde inovasyon çalışmalarımızı daha da genişleteceğiz. Bu sayede Goodyear, Lüksemburg ekonomisinin büyümesine katkı sağlamayı önümüzdeki dönemlerde de sürdürecektir”dedi.

 

Lüksemburg Ekonomi Bakanı Etienne Schneider ise, Lüksemburg Otomotiv Kampüsü’nün 4000’den fazla kişiye istihdam sağlamasını beklediklerini ve kampüsün, sektörün vitrini haline geleceğini aktardı. Etienne, bu kampüs ile birlikte Lüksemburg’un da, otomotiv tedarikçilerinin öncelikli tercihi haline gelmesini sağlayacaklarını ifade etti.

 

Lüksemburg Hükümeti ile güçlü bir işbirliğine sahip olan Goodyear, Lüksemburg’da son 70 yıl içinde üç tesis, test alanları, laboratuarlar, dağıtım tesislerinin yanı sıra global inovasyon merkezi açtı. Goodyear’ın kampüsteki yeni tesisi, aralarında inovasyon merkezinin yanı sıra bölgesel ve global birimlerden gelen 1.000 civarında bilim insanı, mühendis ve teknisyenin de bulunduğu 1.500 kişiye ev sahipliği yapacak.

 

Lüksemburg’da bulunan Goodyear İnovasyon Merkezi Genel Müdürü Carlos Cipollitti; Goodyear’ın Lüksemburg tesislerindeki üretimde yer almayan ekiplerin tek bir çatı altında toplanması, işbirliğini, verimliliği artırmanın yanı sıra, ‘tek takım’ halinde çalışma becerimize de büyük katkı sağlayacaktır. Yeni kampüs, çalışanlarımızın bugünkü ve gelecekteki ihtiyaçlarına cevap vermesinin yanısıra, en parlak ve yetenekli kişiler için teknoloji harikası bir çalışma ortamı sunacaktır” dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TÜRKİYE’NİN LASTİĞİ PETLAS’TAN TÜRK FUTBOLUNA BÜYÜK DESTEKÖnceki Haber

TÜRKİYE’NİN LASTİĞİ PETLAS’TAN TÜRK FUTB...

TOFAŞ TEDARİKÇİLERİ İLE BİRLİKTE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORSonraki Haber

TOFAŞ TEDARİKÇİLERİ İLE BİRLİKTE BÜYÜMEY...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar