darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3247
EURO35.0999
ALTIN2300.4

Goodyear’dan Efficient Grip Performance !

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Goodyear’dan Efficient Grip Performance !
Abone ol
Dünyanın lider lastik markalarından Goodyear, sürücülerintasarruf etmesi için en önemli kriterlerden birinin “aracın lastikleri”olduğunun altını çizerken, daha az yakıtla daha çok yol katetmek için Goodyear“EfficientGrip Performance”ı öneriyor.

Artan yakıt fiyatları sürücüleringündelik yaşam içerisinde tasarruf önlemleri almasını gerektiriyor. Dünyanınlider lastik üreticilerinden olan Goodyear, daha az yakıtla daha çok yolkatetmek için tüketicilere EfficientGrip Performance lastiğini öneriyor.Goodyear Tüketici Lastikleri Pazarlama Müdürü Melih Evcimen  “Araçlarınyakıt tüketiminin % 20’si lastikten kaynaklanıyor. Dolayısıyla lastiğinyuvarlanma direncinde yapılan geliştirmeler sayesinde yakıt tüketimiazaltılabilir. Sektöründe yenilikçi teknolojilerin yaratıcısı Goodyear, en  ileri  malzeme  ve  üretim tekniklerinikullanarak  geliştirdiği  Goodyear  EfficientGrip Performance  ile yakıt tasarrufunda en son noktaya ulaşmış bulunuyor.Düşük yakıt tüketimi ve yüksek kilometre performansı sağlayan, çevre dostulastik Goodyear EfficientGrip Performance ile yakıt masrafı düşüyor” dedi.

Goodyear EfficientGripPerformance;   daha  iyi  yuvarlanma  direnci sayesinde yakıt miktarını azaltarak tasarruf sağlıyor. Böylece tüketiciler, lastiklerin  performansından  ödün  vermeden yakıt tüketimlerini azaltarak kendi bütçelerinde tasarruf yaparken düşükkarbondioksit emisyonu sayesinde de çevrenin korunmasına katkıda bulunuyorlar.

EfficientGripPerformance, segmentinin en yüksek lastik etiketi değerlerine sahip!

Goodyear’ın EfficientGripPerformance lastiği, Avrupa lastik etiketleme uygulamasında en yüksek dereceyesahip olması ve dergilerin yaptığı testlerde aldığı sonuçlarla da dikkat  çekiyor.

EfficientGrip Performance, ayrıcaıslak yol tutuşu için A ve yuvarlanma direnci için B etiket değerlerine sahipolarak, pazarda mevcut olan en yüksek BA lastik etiketi sınıfında yer alıyor.

Gelişmiş Soğuk Tampon (CoolCushion) Katmanı, ısının kontrol altında tutulmasınıve lastiğin yüzey alanı boyunca düşürülmesini sağlayarak, lastiğin yükseketiket sınıflarında yer almak için gerekli başarıyı göstermesine katkıdabulunuyor.

Önde gelen iki Alman otomobil dergisinden Auto Zeitung kendi en iyiderecelendirmesini vererek EfficientGrip Performance’ı “önerilir” olarakdeğerlendirirken, ADAC Motowelt yine kendi en yüksek puanı olan “İyi” ilederecelendirmiştir. Bir diğer dergi ACE Lenkrad/GTU ise Goodyear'ı “oldukçaönerilir” statüsüne layık görmüştür.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aliağa’da Minik Sürücülerin Sertifika CoşkusuÖnceki Haber

Aliağa’da Minik Sürücülerin Sertifika Co...

Servis Araçları İle İlgili Öğrenci ve Velilere UyarıSonraki Haber

Servis Araçları İle İlgili Öğrenci ve Ve...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar