İstanbul
DOLAR32.4929
EURO34.9734
ALTIN2433.1

GO, PÜİS İstişare Toplantısına Katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GO, PÜİS İstişare Toplantısına Katıldı
Abone ol
PÜİS’in Ankara’da düzenlediği “Akaryakıt Bayileri İstişare Toplantısı”nda, sektörün genç ve dinamik markası GO, hem temsilcileri, hem desteği, hem de standı ile yer aldı. İpragaz Elektrik de bu önemli toplantıya özel düzenlediği kampanya ile PÜİS üyelerine cazip fırsatlar sundu.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) tarafından, akaryakıt sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirerek, sektörde oluşan olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve sürdürülebilir bir ticareti sağlamak amacıyla düzenlenen “Akaryakıt Bayileri İstişare Toplantısı” Ankara’da gerçekleşti. 27 Ağustos 2015 tarihinde Marriott Otel’de düzenlenen PÜİS’in bu önemli toplantısına, akaryakıt sektörünün genç ve dinamik markası GO da, hem desteği, hem temsilcileri, hem de standı ile yer aldı.

İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay ve GO Satış Müdürü Hakan Çelik’in de katıldığı PÜİS’in istişare toplantısı; akaryakıt dağıtım şirketleri ve bayilerin yanı sıra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, Rekabet Kurumu, TSE gibi kamu yetkililerinin de iştiraki ile ile akaryakıt sektörünün buluştuğu geniş katılımlı bir platforma dönüştü.  PÜİS’in Akaryakıt Bayileri İstiare Toplantısı’nda sektörün çeşitli alanlarından 1.000’in üzerinde bayi yer aldı.

Türkiye akaryakıt sektörünün, sorunlarının ve çözümlerinin ele alındığı PÜİS’in istişare toplantısına yönelik bir değerlendirme yapan İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay, sektörün genç ve dinamik markası GO ve BADO felsefesine vurgu yaparak, “Bayilerimizin sürdürülebilir ticaret yapması, GO olarak en önemli önceliklerimiz arasında yer alıyor. Bayi Dostu – BADO felsefemizin temelinde bu yatıyor” dedi.

PÜİS’in düzenlediği bu sektör buluşmasına katkılarından dolayı GO’ya plaket de verildi. Düzenlenen törende PÜİS’in bu teşekkür plaketini, GO Satış Müdürü Hakan Çelik aldı.

Yarım asrı aşan köklü geçmişi ile Türkiye’nin temel enerji ihtiyaçlarını karşılayan İpragaz’ın çatısı altında bulunan İpragaz Elektrik de, bu toplantıya özel kampanya düzenledi. İpragaz Elektrik, toplantıya katılan PÜİS üyesi serbest tüketicilere yönelik özel kampanyası ile fiyatları %13 indirerek, 1 yıl boyunca da sabitledi. PÜİS üyeleri toplantı alanındaki GO standına başvurarak, İpragaz Elektrik’in kendilerine özel ve cazip kampanyasına yoğun ilgi gösterdiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
OKT Trailer, Comtrans’15 Fuarı’na Damgasını VuracakÖnceki Haber

OKT Trailer, Comtrans’15 Fuarı’na Damgas...

Sertrans’tan İhracatçılara İran DesteğiSonraki Haber

Sertrans’tan İhracatçılara İran Desteği

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar